facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Bio-D Vaatwaspoeder (720 g)

Merk: Bio-D

15,71 €
14,13 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Bio-D Vaatwaspoeder (720 g)

"Een uniek natuurlijk vaatwaspoeder dat zorgt voor een perfect afgewassen vaat. Geurvrij. Wordt geleverd in een handig doseerschepje - de actieve ingrediënten zijn geconcentreerder en lossen beter op. Bovendien biedt de poedervorm meer flexibiliteit voor individuele dosering in vergelijking met tabletten. Werkt het beste met Bio-D Vaatwasmiddel. De inhoud is voldoende voor maximaal 72 vaatwassers. Ook geschikt voor de gevoelige huid en voor gebruik in huishoudens met kinderen. Veilig voor septische tanks en huishoudelijke waterzuiveraars. Bio-D producten bevatten geen fosfaten, enzymen, optische witmakers, aardoliederivaten, formaldehyde, glycerine, EDTA, bleekmiddelen op basis van chloor, lanoline, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, palmolie of grondstoffen afgeleid van palmolie.Bio-D is een familiebedrijf dat zeer strikt en consequent is in zijn focus op het vervaardigen van producten met een minimale impact op het milieu, zowel bij de productie zelf als bij het gebruik ervan. Zij kiezen alleen de veiligste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Waar mogelijk zijn ze plantaardig en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Slechts een klein deel van de ingrediënten is afkomstig van niet-hernieuwbare mineralen. Containers en verpakkingen bevatten minimaal 70% gerecycled materiaal. De producten en ingrediënten zijn niet getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus geschikt voor veganisten. Zij bevatten geen genetisch gemodificeerde stoffen. Bio-D wordt gecontroleerd en goedgekeurd door The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) en The World Wildlife FoundationBio-D is bekroond als Beste Koop en Best Presterende Product in de categorieën Afwasmiddelen, Huishoudelijke reinigingsmiddelen, Wasmiddelen en Toiletreinigers in het Britse tijdschrift voor verantwoorde consumenten, Ethical Consumer Magazine. Het kan bogen op verschillende prestigieuze milieuprijzen, zoals Green Apple en Green Business of the Year."

Parameters
Samenstelling: 5-15%: bleekmiddelen op basis van zuurstof, Polycarboxylaten. < 5%: Fosfonaten, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen.
Capaciteit.

Ingrediënten: 5-15%: bleekmiddelen op basis van zuurstof, Polycarboxylaten. < 5%: Fosfonaten, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen.
Volume.

Product code
  • BDP67


Categorie
Top