facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Endles by Econea Bamboe tandenborstel met vervangbare borstelkop (zacht) - borstelharen van koolstofvezel

Merk: Endles by Econea

3,19 €
2,88 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Endles by Econea Bamboe tandenborstel met vervangbare borstelkop (zacht) - borstelharen van koolstofvezel

Met deze bamboe tandenborstel in uw mond, zult u twee keer per dag naar uzelf grijnzen in de badkamerspiegel. Als u in uw spiegelbeeld een glimp opvangt van het biologisch afbreekbare handvat en de vervangbare kop, die het afval drastisch zal verminderen, zullen uw mondhoeken automatisch tot aan uw oren omhoog trekken. We zweren het, we hebben het getest op onze eigen glimlach! Bovendien helpt de combinatie van nylon en koolstofvezel om uw tanden witter te maken. Uiteraard is de tandenborstel veganistisch en voldoen de zachte borstelharen aan de laatste tandheelkundige aanbevelingen voor de gezondheid van tanden en tandvlees. Econea's eerstgeborene, het merk Endles, is voor jou gemaakt. We hebben het bedrukt met onze jarenlange ervaring in e-tailing, en op zijn vleugels verspreiden we de nuttigste eco-producten en de grootste favorieten van onze klanten in de kits van alledaagse helden. Tegen een sympathieke prijs, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Want we hebben Endles doordrongen van zowel een doordachte raison d'etre als een hart dat sterk klopt voor duurzaamheid en de bescherming van onze moeder aarde. Met bewust gemaakte producten bent u op weg naar een afvalvrij leven, waarbij u zorg draagt voor uw lichaam en uw huis. Allemaal veganistisch, minimalistisch en functioneel.

Certificeringen: FSC
Lengte: 19 cm
Aantal borstelharen: 1 700
Harenmateriaal: nylon, ricinusolie, koolstofvezel, bamboevezel en DuPontvezel
Haren fijnheidsklasse: Zacht
Land van herkomst: Gemaakt in China
Verpakkingsmateriaal: kartonnen doos
Kleur borstel: zwart
Handvat: moso bamboe, duurzaam geteeld
Wat te doen als het op is: trek de borstelharen eruit met een pincet en gooi ze bij het gemengde afval. De rest van de borstelkop kan worden gecomposteerd.
Wat te doen met de verpakking: recycle de doos in een papiercontainer of composteer hem
.

Product code
  • END003


Categorie
Top