facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Kimmy Candles Natuurlijke kaars Eucalyptus

Merk: Kimmy Candles

26,90 €
24,21 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Kimmy Candles Natuurlijke kaars Eucalyptus

Eucalyptus en pepermunt behoren tot de bekendste en meest gebruikte essentiële oliën ter wereld. U kunt nu een stuk van deze aard in deze kaars hebben. Essentiële oliën uit deze planten bevorderen de concentratie, neutraliseren geuren en ondersteunen de luchtwegen.

De sojakaars bevat 100% essentiële oliën, die o.a. worden verkregen door distillatie uit plantendelen. Dit zijn natuurlijke stoffen die veel gebruikt worden in de aromatherapie en heilzaam zijn voor ons lichaam.

Eucalyptus en pepermunt zorgen samen voor een muntachtig fris tot zoet aroma. Door hun geur en werking op het menselijk lichaam zijn ze geschikt voor elk seizoen. In de zomer verfrist het, verjaagt het insecten en in de winter helpt het de ademhalingswegen te ontspannen.


Features:

Kaars van sojawas

Bevat 100 essentiële oliën

Heeft een katoenen lont

100% VEGANistisch

Geschikt voor kleine tot middelgrote kamers

Handgemaakt in Tsjechië

Brandduur: 50 uur

Gewicht: 220 gWat is een sojakaars?

Wanneer je kaars zegt, zoekt niemand er meer achter. Een kaars is een kaars.

Er was een tijd dat kaarsen gemaakt van bijenwas, dierlijke vetten en plantaardige oliën de norm waren. Toen, met de komst van de olie-industrie, kwamen er paraffine kaarsen, die een betaalbaarder alternatief waren voor deze wassoorten. Maar het nadeel is dat bij het verbranden van goedkope paraffinewas giftige stoffen vrijkomen.

En zo werd enkele decennia geleden sojawas uitgevonden, dat wordt gemaakt van natuurlijke sojabonen. Het brandt veel schoner en geeft tot 90% minder roet af.


Hoe onderhoud je een kaars?

Als u wilt dat uw kaars zo lang mogelijk brandt, onthoud dan deze punten:

snijd de pit tot 4-5 mm voordat u hem opnieuw aansteekt

tijdens het brandproces moet u de was naar de randen laten smelten zodat er een "meer" ontstaat (dit kan tot 4 uur duren) - de reden hiervoor is om te voorkomen dat er een tunnel ontstaat die bij elk aansteken dieper wordt

na verloop van tijd kan er zich een klein zwart sponsje op de pit vormen - snijd dit weg (dit zorgt voor een gelijkmatige verbranding)

Product code
  • NATUR-2


Categorie
Top