facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Gezichtsserum - Ginseng (10 ml) - anti-oxidant en anti-inflammatoire effecten

Merk: Kvitok

11,60 €
10,44 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Kvitok Gezichtsserum - Ginseng (10 ml) - anti-oxidant en anti-inflammatoire effecten

Ginsengwortelextract, rijk aan heilzame ginsenosiden, is het hoofdbestanddeel van dit intensieve serum. Deze stimuleren de eiwitsynthese, die essentieel is voor de regeneratie van de huid. Ginseng bestrijdt ook pigmentatie, roodheid en egaliseert de teint van de huid. In het algemeen verstevigt het de huid en voorkomt het voortijdige rimpels. Omdat het een van de krachtige antioxidanten is, beschermt het de huid ook tegen oxidatieve stress, UV-stralen en andere externe belastingen. Hoewel het geschikt is voor alle huidtypes, zal de rijpere, gevoelige of beschadigde huid er het meest van genieten. Het cosmeticamerk Kvitok is ontstaan in het oosten van Slowakije in de stad Humenné. Achter de creatie ervan zit een sympathieke jonge vrouw Martina. Haar studies aan de medische faculteit en vervolgens aan de scheikunde faculteit openden haar ogen en Martina realiseerde zich hoeveel gevaarlijke stoffen elke dag in contact komen met onze huid en ons lichaam.

Inhoud: 10 ml
Certificaten: Leaping Bunny, PeTA
Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%
Land van herkomst: Made in Slovakia
Verpakkingsmateriaal: gecertificeerd voedselveilig papieren doosje, donker glazen potje, plastic dop met borosilicaat glazen pipet.
Oorsprong van geurstof: natuurlijk
Hoe te recyclen: Recycle de doos in een papiercontainer, recycle de dop in een plastic container, en gooi het borosilicaatglas op een verzamelplaats of doe het bij het restafval.
Samenstelling: Rosa Damascena-bloesemwater, glycerine (plantaardige glycerine), Panax Ginseng-wortelextract, levulinezuur (levulinezuur - een natuurlijk plantenzuur), xanthaangom (xanthaangom), natriumlevulinaat (zout van levulinezuur), p-azijnzuur (anijs - een natuurlijk plantenzuur), natriumhydroxide (natriumhydroxide - aanpassing van de pH).


Product code
  • NAV240


Categorie
Top