facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Baula Ontsmetting - tablet per 750 ml wasmiddel

Merk: Baula

4,80 €
3,80 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Baula Ontsmetting - tablet per 750 ml wasmiddel

Baula introduceert een revolutionaire innovatie op het gebied van milieuvriendelijke drogisterij - geconcentreerde tabletten die u thuis in water kunt oplossen om een effectief reinigingsmiddel te krijgen.


Baula Desinfectans is een reinigingsmiddel op basis van actieve zuurstof.

Diep reinigt en verwijdert geurtjes.

Dankzij zijn blekende werking verwijdert het gemakkelijk zware vervuiling, zelfs in de voegen van vloeren of tegels, en laat geen residu achter.

De oppervlakken worden gedesinfecteerd en ontdaan van schadelijke bacteriën.

Het is veilig in gebruik en is niet agressief voor de te behandelen oppervlakken.

Het heeft een milde aangename geur van etherische oliën.


Hoe werken de Baula tabletten? Eenvoudiger dan je zou verwachten. Vul de fles met kraanwater, stop het tablet erin, wacht ongeveer 10 minuten tot het volledig is opgelost en u kunt het gebruiken zoals gewoonlijk.Wat maakt Baula reinigingstabletten speciaal?Innovatieve en moderne huishoudelijke reinigingsoplossingHoge reinigingskrachtSubtiele en aangename geurDuurzame en effectieve productenHoge kwaliteits- en formuleringsnormen100% natuurlijke formuleringBiologisch afbreekbaarVegan gecertificeerdEcocert gecertificeerd - Natuurlijk wasmiddelGepatenteerd in meer dan 130 landenCompacte bruistablettenKleine, geconcentreerde tablet vervangt veelgebruikt vloeibaar wasmiddelDe tablet heeft de grootte van een 5 cent munt, gewicht 5 g.Oplosbaar in gewoon waterGeuren - alleen essentiële oliënBevat natuurlijke kleurstoffen en stabilisatorenVermindering van plastic afval tot 95%Recycleerbare verpakkingSignificante vermindering van CO2-uitstootBesparing tot 95% in verzending en opslagIn eigen productie in Spanje, opgericht in 2015, niet de halve wereld rondreizend naar uTests in de laboratoria van het Barcelona Science Park in samenwerking met de Universiteit van BarcelonaACCIO - Catalaanse Regeringsprijs 2017 - 1. Plaats voor meest innovatieve starterVrij van chemicaliën, toxines, veroorzaakt geen huidirritatie, dankzij natuurlijke ingrediëntenHoge reinigingskracht, droogt snel, herstelt oppervlakkenSnelste, gemakkelijkste en handigste refill (navul) concept in de industrieBescherming van kinderen en dieren. Baula eco tabletten bevatten Bitrex, een onschadelijke stof die zeer bitter is. Het wordt aan de producten toegevoegd en garandeert dat als een kind of dier ze probeert op te eten, ze onmiddellijk worden uitgespuugd voordat ze bedwelmd kunnen raken. Het is vanwege de uiterst bittere smaak van deze stof dat wij ons inspannen om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. We willen zo weinig mogelijk impact hebben op de planeet. Daarom hebben we een officiële berekening van de koolstofvoetafdruk laten uitvoeren door het Spaanse Ministerie voor Ecologische Transformatie.Gebruiksaanwijzing: Verdun de tablet in 750 ml water. Giet leidingwater in de fles, doe de tablet erin en laat hem ongeveer 10 minuten goed oplossen. Verpakking: recyclebaar karton, verpakkingsgrootte: 1,5*8*7 cm, de tablet is verpakt in een beschermende blisterverpakking.Ingrediënten: 15%-30% zuurstofbleekmiddel,Product code
  • BAU4


Categorie
Top