facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Vervoer en betaling

Verzendopties

Bestellingen die voor 14.00 uur zijn ontvangen, worden onmiddellijk verzonden. De levering naar de meeste landen bedraagt 1-2 werkdagen. Goederen worden geleverd door Packeta of GLS.
Alle informatie over actuele verzending kunt u vinden in de sectie levering en betaling voordat u uw bestelling verstuurt.

Wij leveren goederen via externe bedrijven. Topshelf Ltd is niet verantwoordelijk voor goederen tijdens het transport en kan geen vergoeding garanderen voor schade veroorzaakt door een verkeerde behandeling door de vervoerder. De koper is verplicht de ontvangen zending te inspecteren om na te gaan of de verpakking niet beschadigd is en of alles in orde is, de zending te aanvaarden. In geval van gebreken, alles onmiddellijk aan de vervoerder zelf melden. Gelieve in geen geval beschadigde zendingen te aanvaarden. Alle zendingen worden verzegeld met veiligheidstape, dus als de tape stuk is, weiger dan de zending te accepteren. Door de zending te accepteren, bevestigt de koper dat de zending aan alle voorwaarden voldoet en dat eventuele latere claims met betrekking tot de zending niet in behandeling worden genomen.

Betalingsmogelijkheden
De goederen kunnen worden betaald met een creditcard, bankoverschrijving, PayPal of contant bij aflevering.

Bankoverschrijving:
IBAN: CZ7820100000002601128084
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX
Variabel symbool: Uw bestelnummer
Bedrag: volgens uw bestelling

Categorie
Top