facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Baula Starter Kit Ontvetter. Tabletfles voor 750 ml wasmiddel

Merk: Baula

7,10 €
6,39 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

Beschrijving van het product Baula Starter Kit Ontvetter. Tabletfles voor 750 ml wasmiddel

Baula introduceert een revolutionaire innovatie op het gebied van eco-drogist - geconcentreerde tabletten die u thuis in water kunt oplossen om een effectief reinigingsproduct te krijgen.


De starterkit bevat een recyclebare plastic fles van gerecycled plastic die is ontworpen voor hergebruik en 1 Baula-tablet Kitchen.


Baula Kitchen is een reiniger ontworpen om vet en vet in de keuken te verwijderen.

Bevat een uitgebalanceerde mix van oppervlakte-actieve en alkalische ingrediënten om vet van alle oppervlakken te helpen verwijderen.

Het is ontworpen voor het reinigen en afwassen van vaatwerk, keukenapparatuur, tegels, werkbladen, ventilatoren, ovens, afzuigkappen en grills.

Hoe werken de Baula tabletten? Eenvoudiger dan je zou verwachten. Vul de fles met kraanwater, stop het tablet erin, wacht ongeveer 10 minuten tot het volledig is opgelost en u kunt het gebruiken zoals gewoonlijk.Wat maakt Baula reinigingstabletten speciaal?Innovatieve en moderne huishoudelijke reinigingsoplossingHoge reinigingskrachtSubtiele en aangename geurDuurzame en effectieve productenHoge kwaliteits- en formuleringsnormen100% natuurlijke formuleringBiologisch afbreekbaarVegan gecertificeerdEcocert gecertificeerd - Natuurlijk wasmiddelGepatenteerd in meer dan 130 landenCompacte bruistablettenKleine, geconcentreerde tablet vervangt veelgebruikt vloeibaar wasmiddelDe tablet heeft de grootte van een 5 cent munt, gewicht 5 g.Oplosbaar in gewoon waterGeuren - alleen essentiële oliënBevat natuurlijke kleurstoffen en stabilisatorenVermindering van plastic afval tot 95%Recycleerbare verpakkingSignificante vermindering van CO2-uitstootBesparing tot 95% in verzending en opslagIn eigen productie in Spanje, opgericht in 2015, niet de halve wereld rondreizend naar uTests in de laboratoria van het Barcelona Science Park in samenwerking met de Universiteit van BarcelonaACCIO - Catalaanse Regeringsprijs 2017 - 1. Plaats voor meest innovatieve starterVrij van chemicaliën, toxines, veroorzaakt geen huidirritatie, dankzij natuurlijke ingrediëntenHoge reinigingskracht, droogt snel, herstelt oppervlakkenSnelste, gemakkelijkste en handigste refill (navul) concept in de industrieBescherming van kinderen en dieren. Baula eco tabletten bevatten Bitrex, een onschadelijke stof die zeer bitter is. Het wordt aan de producten toegevoegd en garandeert dat als een kind of dier ze probeert op te eten, ze onmiddellijk worden uitgespuugd voordat ze bedwelmd kunnen raken. Het is vanwege de uiterst bittere smaak van deze stof dat wij ons inspannen om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. We willen zo weinig mogelijk impact hebben op de planeet. Daarom hebben we een officiële berekening van de koolstofvoetafdruk laten uitvoeren door het Spaanse Ministerie voor Ecologische Transformatie.Gebruiksaanwijzing: Verdun de tablet in 750 ml water. Giet leidingwater in de fles, doe de tablet erin en laat hem ongeveer 10 minuten goed oplossen. Verpakking: recyclebaar karton, verpakkingsafmetingen: 1,5*8*7 cm, de tablet is verpakt in een beschermende blisterverpakking.Ingrediënten:Product code
  • BAU8


Categorie
Top