facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Cottony Wegwerpluiers voor baby's van biokatoen 2-5 kg

Merk: Cottony

12,00 €
10,81 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Cottony Wegwerpluiers voor baby's van biokatoen 2-5 kg

De Cottony wegwerpluiers van biologisch katoen zijn ideaal voorde eerste dagen van de baby na de geboorte. Cottony luiers #1 en #2 hebben ook een vochtigheidsindicator om nieuwe ouders te helpen zo goed mogelijk de behoeften van de baby te bepalen.

Als de luier verschoond moet worden, wordt de gele lengtestreep op het oppervlak van de luier blauw.

Katoenen luiers zijn uniek vanwege de oppervlaktelaag van biologisch katoen die in aanraking komt met de huid van de baby. De buitenste laag heeft een unieke microperforatie die ervoor zorgt dat de huid kan ademen, waardoor de kans op branderigheid en luieruitslag vrijwel nihil is. De zijranden voorkomen schuren tijdens het bewegen. Dankzij de combinatie van het hoge absorptievermogen van de cellulosevulling en de biokatoenen bovenlaag blijft de babyhuid droog. De stevige sluiting zorgt voor een perfecte bescherming tegen schuren en de zelfklevende etiketten blijven perfect zitten, zelfs na verschillende keren afpellen. Het hoge afwerkingsniveau is gegarandeerd dankzij hun fabricage in Zwitserland.
Cottony luiers zijn dankzij biologisch katoen zeer zacht om aan te raken en daardoor niet-irriterend. Bovendien worden zij niet gebleekt met chloor en zijn zij volledig vrij van kunststoffen, parabenen, parfums of petrolatum. Cottony baby luiers zijn hypoallergeen. De babyhuid blijft droog en raakt niet geïrriteerd.

Product code
  • COTBBY1N


Categorie
Top