facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Ecoalf Sandfalf Knit Sneakers Man Midnight Navy

Merk: Ecoalf

88,90 €
53,91 €

Product niet in voorraad
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Ecoalf Sandfalf Knit Sneakers Man Midnight Navy

De originele sneakers met gebreid bovenwerk in marineblauw vergezellen je op al je (niet alleen) zomerse zwerftochten, of het nu rond de havenstad is op vakantie of op gewone werkdagen. Het gerecyclede materiaal en de speciaal gemaakte stof maken ze ademend en lichtgewicht.



Product code
  • SHSNSANDF0YR7MS22-163
Ecoalf logo

Over het merk Ecoalf

ECOALF is een Spaans merk dat zijn ambitieuze plan waarmaakt om kleding en schoeisel te maken van afval. Het doel is de in de Middellandse Zee gevonden kunststoffen om te zetten in pellets, garens en stoffen - een proces dat "upcycling" wordt genoemd

Het ECOALF-gamma omvat kleding voor mannen en vrouwen, rugzakken en schoeisel. Alle ECOALF-producten zijn gemaakt van 100% gerecycleerde materialen. In ons assortiment vindt u stijlvolle sneakers die voor 59% bestaan uit gerecycleerde PET-flessen en voor 41% uit Sorona, dat gerecycleerd nylon is. Om 100% transparantie en het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen, beheert het ECOALF-team het hele proces, van afvalinzameling tot recyclingtechnologie, productie, ontwerp en verkoop. De stoffen worden gemaakt van afgedankte visnetten, PET-flessen, gebruikte autobanden, koffie, katoen en wol.



Categorie
Top