facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Green Banana Paper Tribal Ocean Slim

Merk: Green Banana Paper

24,10 €
14,40 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Green Banana Paper Tribal Ocean Slim

In tegenstelling tot de meeste bomen dragen bananenbomen maar één keer vruchten, waarna ze moeten worden gesnoeid. Op het eiland Kosrae, het verborgen juweel van de Stille Oceaan, groeien meer dan 200.000 bananenbomen. Bananenbomen zijn een snel hernieuwbare hulpbron, die hun afval optimaal benutten om vruchten te blijven dragen.


Bananenvezel, een van nature mooi en sterk plantaardig materiaal, kent talloze toepassingen. Een Amerikaanse ondernemer besloot hierop in te spelen en bracht samen met de plaatselijke bevolking producten voort die elke kunstenaar zullen bekoren. Green Banana papier maakt portemonnees voor vrouwen en mannen, reistassen, visitekaartjes en is altijd op zoek naar uitbreiding van het aanbod vanwege het grote succes.

Green Banana papier gebruikt geen materialen van dierlijke oorsprong bij de productie en heeft prijzen ontvangen van Vegan Action en PETA-Approved Vegan voor zijn unieke concept.Green banana papper portemonnees zijn gemaakt op een wreedheid-vrije, zo natuurvriendelijk mogelijke manier. Ze zijn waterdicht en absoluut uniek. De bananenvezels zelf zijn waterbestendig en tijdens het fabricageproces wordt een dunne waslaag aangebracht om de duurzaamheid van de portefeuille te vergroten. Dit beschermt de portefeuille ook bij dagelijks gebruik. Het originele ontwerp is geïnspireerd op het leven zelf op de eilanden van Micronesië. De illustraties op het oppervlak zijn met de hand geschilderd met inkt op waterbasis.Product code
  • GBP-13011


Categorie
Top