facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis verzending boven 80 EUR

Henné Color Poeder haarverf 100g Blond

Merk: Henné Color

6,80 €
6,10 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Henné Color Poeder haarverf 100g Blond

Wilt u uw haar een mooie nieuwe tint en onvergetelijke highlights geven? Dan is Henna voor haar uit de Henné-kleurenlijn iets voor u. Het regenereert en voedt uw haar diepgaand. Hoe je haar eruit ziet hangt af van de natuurlijke kleur van je haar. Henna legt lagen in je haar, waardoor je na elke kleuring een meer levendige en gedurfde kleur krijgt. Vergeleken met chemische kleurstoffen, voedt Henna het haar en beschadigt het haar niet zoals chemische kleurstoffen.

Henna Blond - bevat kleurloze henna, rabarber, kamille en rozemarijn.

Henna versterkt, voedt, beschermt het haar tegen de elementen en geeft het haar glans, volume en een gezonde uitstraling.
De resulterende tint zal altijd afhangen van de oorspronkelijke haarkleur. Wij raden aan eerst op een haarlok te testen om de resulterende kleur te zien. Maximale voorzichtigheid is van toepassing op chemisch opgebleekt haar en na permanenten, waar het essentieel is om ten minste 6-8 weken te wachten voordat u plantaardige verf gebruikt en het is dan wenselijk om de inwerktijd te verkorten, bij voorkeur eerst testen op een haarlok.


Henna zal uw oorspronkelijke haarkleur niet significant oplichten.

Verpakking 100gProduct code
  • 140000404


Categorie
Top