facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Boho Chic

Merk: Inkkas

64,90 €
32,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Boho Chic

Nog een hit die werd gecreëerd onder de handen van Kelsey Archila. Boho Chic slip ons zijn voor iedereen die onbevreesd is, voor iedereen die van vrijheid houdt, een ongebreidelde geest heeft, en toch oog voor detail heeft. Elke schoen is een origineel, net als jij. Vlecht je vlecht, knoop een sjaal in je haar, trek je slipons aan en ga vol positieve gedachten op weg naar een nieuw avontuur.Product code
  • KL302344
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top