facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Brisbane Trekk

Merk: Inkkas

120,90 €
60,90 €

Product niet in voorraad
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Brisbane Trekk

Branders die niet gewoon saai bruin of zwart zijn? Dat is precies wat de Brisbane Trekk van Inkkas zijn. Ze hebben alles wat je van een laars verlangt voor wandeltochten op de vlakten en in de bergen - enkelversteviging, metalen veterlussen, een rubberen voering om waterlekkage te voorkomen, en een kwaliteitszool die je zelfs op ruw terrein staande zal houden. Bovendien zijn ze handgemaakt, van duurzame materialen en onder eerlijke omstandigheden.



Nieuwe duurzame en stevige buitenzool

Verwisselbare binnenzool met cushion-fit technologie

Gekussen op de enkel voor extra steun en comfort

*TREKK-laarzen zijn gemaakt van waterdichte materialen die bestand zijn tegen het binnendringen van water en ervoor zorgen dat je voeten warm en droog blijven in koude/natte omstandigheden.

Handgemaakt in Latijns-Amerika



Product code
  • AW211017
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.



Categorie
Top