facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Fraggle High Top

Merk: Inkkas

68,90 €
34,90 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 4 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Fraggle High Top

Er is nog nooit een Inkkasky geweest! Het is aan jou hoeveel kleuren je aan de buitenwereld laat zien, de binnenkant van de sneaker is gemaakt van je favoriete gekleurde Peruaanse stof, zodat je de zijkant op elk moment kunt omvouwen en een andere optie hebt om te dragen. Comfort onderweg is gegarandeerd door de premium uitneembare binnenzool, die anatomisch gevormd is. Als bonus, voeg er maar aan toe dat dit vegan sneakers zijn.Product code
  • AW180103
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top