facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Marrakesh Lace Up

Merk: Inkkas

72,90 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Marrakesh Lace Up

Je waant je in het verre Marokko met de Marrakesh Lace Up sneakers. Misschien wel alle tinten blauw en delicate bloemmotieven op handgeweven stof die volgens de principes van de eerlijke handel is gemaakt, plus een duurzame rubberen zool, katoenen veters en een boom die Inkkas voor elk gekocht paar zal hebben geplant, maken deze schoenen tot de perfecte metgezel voor deze zomer.Gemaakt in Latijns-AmerikaProduct code
  • D194302
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top