facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Prickly Jogger

Merk: Inkkas

68,20 €
20,50 €

Product niet in voorraad
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Prickly Jogger

Run over de cactusprairies in nieuwe kwaliteitssneakers die je zullen inspireren om op vakantie te gaan in Amerika. Het Prickly Jogger-model is perfect voor alledaagse sporten, omdat het uw voet stevig omsluit en u een licht gevoel geeft. Afgezien van de creatieve cactusprint, zult u dol zijn op de anatomische vorm die ervoor zorgt dat uw voeten nooit pijn zullen doen. Het suède materiaal geeft de schoenen een stijl en flair die op het eerste gezicht zullen opvallen.Materiaal:

Bovenzijde - textiel en suède
Binnenzijde - textiel
Zool - rubber en EVA
Overige kenmerken - Uitneembare binnenzool is voorgevormd met steunzool.

Extra: Als u ervoor kiest deze originele schoenen te kopen, plant het merk Inkkas een boom, via Trees for the future, een organisatie die al meer dan 27 jaar helpt onze planeet te herbebossen en de ontwikkeling en groei van de levensstandaard in afgelegen gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika ondersteunt.

Product code
  • NP276603
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top