facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Tekkies Flexaire

Merk: Inkkas

68,90 €
34,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 5 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Tekkies Flexaire

Geïnspireerd door wereldsteden, geometrische patronen, een terugkeer naar de natuur en ongelooflijk comfort - deze lichtgewicht, tijdloze sneakers zijn geïnspireerd op het traditionele proces van het decoreren van textiel in West-Afrika. Deze unieke stijl is enig in zijn soort en de oorsprong ervan achterhalen zou een hele klus zijn, zelfs voor de eigenaar van een kleine West-Afrikaanse textielwinkelMateriaal:
bovenstuk - textiel en polyester
voering - textiel
zool - EVA - ultralicht materiaal dat de top is in zowel stand als schokabsorptie,
andere kenmerken - materiaal lekt geen verf, uitneembare binnenzool is gevormd met ondersteuning van de voetboog. De laarzen zijn ook geschikt om op te sporten.

Extra:Als u besluit deze originele laarzen te kopen, plant het merk Inkkas een boom, via Trees for the future, een organisatie die al meer dan 27 jaar helpt onze planeet te herbebossen en de ontwikkeling en groei van de levensstandaard in afgelegen gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika te ondersteunen.Product code
  • JS278330
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top