facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kimmy Candles Aromaverstuiver Eikenhout

Merk: Kimmy Candles

23,30 €
20,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Kimmy Candles Aromaverstuiver Eikenhout

Een aromaverstuiver met een zeer mannelijke (mannen)geur, die bestaat uit eikenhout, wierook en citrus.

Een kaars met een geur die doet denken aan cologne voor mannen, het is een geweldig compromis als je met z'n tweeën in het huishouden bent en de ander gewoon niet van zoete en bloemige geuren houdt.

Bij de eerste snuif krijg je echt een beeld van een knappe en elegante man in je hoofd. Het is een mannelijke geur die sensueel is, zelfs een beetje mysterieus. Het aroma is gehuld in de geur van subtiel rokerige tabak, warme specerijen en een vleugje cognac, aangevuld met natuurlijke noten van eikenhout, ebbenhout, wierook en muskus.


geurintensiteit: mild tot gemiddeld

7 stokjes per verpakking

houd 2-3 maanden

Draai de stokjes eens in de 2 weken

ingrediënten: plantaardige glycerine, geurolie

Inhoud: 100 mlHoe gebruik je een diffuser?

Een aromaverstuiver is een van de gemakkelijkste manieren om je interieur te begeuren.

Stop de stokjes in de fles van de verstuiver en de geur komt spontaan vrij in de ruimte. Het is een geschikte vervanging voor geurkaarsen of aromatherapie waxinelichtjes, die voortdurend onder toezicht moeten staan.

Het is daarom ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kantoorgebouwen, waar de brandvoorschriften het gebruik van open vuur in afgesloten ruimtes niet toestaan.


Waarvoor dienen de stokjes?

U bepaalt zelf de intensiteit van de geur, afhankelijk van het aantal stokjes dat u erin steekt. Hoe meer u toevoegt, hoe meer uw huis gaat ruiken.

Voor kleinere kamers, badkamers of gangen zijn 1-3 stokjes genoeg. Voor woonkamers en keukens, 4-7 staafjes, afhankelijk van uw smaak en de grootte van de ruimte.


Waar te plaatsen?

Plaats de verstuiver ergens waar de lucht kan stromen. De geur heeft dan een betere kans om zich te verspreiden naar alle hoeken van de kamer.

kantoor

woonkamer - op een tafel, plank

kamer - hoektafel

badkamer - op een kast

gang - ergens waar het tocht

TIP: Plaats het op een plank of ander meubilair naast een deur - u ruikt de heerlijke geur als u de kamer binnenkomt, en de geur vervliegt weer in de verte.


Hoe onderhoud je de diffuser?

Je hebt bijna niets nodig. Het enige wat ik aanraad is om de stokken eens per week te draaien. De stokjes zullen vanaf de andere kant inwerken en de geur zal gelijkmatiger vrijkomen.

Als uw diffuser leeg raakt en u hem opnieuw vult, raden we u aan hem met zeepwater af te spoelen en volledig nieuwe stokjes te nemen. De nieuwe vulling zal zich niet vermengen met de oude en de vervangen stokjes zullen goed zijn voor een nieuw gebruik.Product code
  • DF3


Categorie
Top