facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kimmy Candles Aromaverstuiver Honing

Merk: Kimmy Candles

23,30 €
20,90 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Kimmy Candles Aromaverstuiver Honing

Als je eraan ruikt, neemt het parfum je mee terug in de tijd naar het gouden tijdperk, waar je een knappe heer in smoking voor je hebt - iemand als in de maffiafilm The Godfather of Robert de Niro in een retro-vertolking. Alleen al dat beeld en je weet dat de geur mannelijker zal zijn, maar dat vrouwen die deze mannen begeren erdoor door de knieën zullen gaan.


Bij de eerste indruk zul je denken dat het iets heel tabaks-achtigs is, maar het tegendeel is waar. De geur is wat zoeter, maar slechts subtiel (niet overdreven zoet). Daarna breekt de geur af en is er een beetje een houtachtig en oriëntaals element van de ambergris.

De geur is een beetje als een fijn mannenparfum. Het is zeker geschikt voor zowel mannen als vrouwen.


Geurintensiteit: mild tot medium

7 stokjes per verpakking

Gaat 2-3 maanden mee

Draai de stokjes eens in de 2 weken om

Ingrediënten: plantaardige glycerine, geurolie

Inhoud: 100 mlHoe gebruik je een diffuser?

Een aromaverstuiver is een van de gemakkelijkste manieren om je interieur te begeuren.

Stop de stokjes in de fles van de verstuiver en de geur komt spontaan vrij in de ruimte. Het is een geschikte vervanging voor geurkaarsen of aromatherapie waxinelichtjes, die voortdurend onder toezicht moeten staan.

Het is daarom ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kantoorgebouwen, waar de brandvoorschriften het gebruik van open vuur in afgesloten ruimtes niet toestaan.


Waarvoor dienen de stokjes?

U bepaalt zelf de intensiteit van de geur, afhankelijk van het aantal stokjes dat u erin steekt. Hoe meer u toevoegt, hoe meer uw huis gaat ruiken.

Voor kleinere kamers, badkamers of gangen zijn 1-3 stokjes genoeg. Voor woonkamers en keukens, 4-7 staafjes, afhankelijk van uw smaak en de grootte van de ruimte.


Waar te plaatsen?

Plaats de verstuiver ergens waar de lucht kan stromen. De geur heeft dan een betere kans om zich te verspreiden naar alle hoeken van de kamer.

kantoor

woonkamer - op een tafel, plank

kamer - hoektafel

badkamer - op een kast

gang - ergens waar het tocht

TIP: Plaats het op een plank of ander meubilair naast een deur - u ruikt de heerlijke geur als u de kamer binnenkomt, en de geur vervliegt weer in de verte.


Hoe onderhoud je de diffuser?

Je hebt bijna niets nodig. Het enige wat ik aanraad is om de stokken eens per week te draaien. De stokjes zullen vanaf de andere kant inwerken en de geur zal gelijkmatiger vrijkomen.

Als uw diffuser leeg raakt en u hem opnieuw vult, raden wij u aan hem met zeepwater af te spoelen en volledig nieuwe stokjes te nemen. De nieuwe vulling zal zich niet vermengen met de oude en de vervangen stokjes zullen goed zijn voor een nieuw gebruik.
Product code
  • AD5


Categorie
Top