facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Nano-b Zilveren tandenborstel roze - medium

Merk: Nano-b

12,00 €
10,81 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Nano-b Zilveren tandenborstel roze - medium

Het heeft een iets kleinere kop, dus het is perfect voor rugkrukken. De speciale zachte borstelharen zijn geweldig voor het verwijderen van plak. De hardheid van de tandenborstel is gemiddeld, maar de afgeronde borstelharen maken hem zacht en dus ook geschikt voor extreem gevoelig tandvlees.

De kracht en het unieke van Nano-b tandenborstels ligt in het gebruik van de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van zilver. Hierdoor worden tot 99% van de bacteriën geëlimineerd. Daarom hoef je de Nano-b tandenborstel niet zo vaak te vervangen als een gewone tandenborstel, hij gaat 4-6 maanden mee.

De Nano-b tandenborstel en het reisetui zijn gemaakt van gerecycled plastic.

De tandenborstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zilver - De borstelharen van de tandenborstel zijn geïmpregneerd met zilver en beschermen de tandenborstel tegen bacteriën. Hierdoor blijft hij schoner en veiliger, en dat is wat je wilt van een gebitsinstrument dat je elke dag in je mond steekt.

Fijne borstelharen - De ultrafijne borstelharen met afgeronde hoeken zijn zeer zacht en daardoor geschikt voor zeer gevoelig tandvlees.

Dubbele borstelstructuur - de combinatie van lange, ultradunne en korte ovale borstelharen zorgt voor een veel effectievere plakverwijdering. De lange, fijne borstelharen bootsen de functie van tandzijde na en reinigen plak op moeilijk bereikbare plaatsen zoals tussen de tanden en onder de tandvleesrand. De korte borstelharen verzorgen vervolgens het tandoppervlak. Nano-b combineert tandenpoetsen en flossen tegelijk.

De borstelharen hebben afgeronde hoeken - de afgeronde punten van de borstelharen beschermen het zachte weefsel in de mond tegen krassen en verwondingen. Dit maakt de Nano-b ideaal voor mensen met gevoelig of bloedend tandvlees.

Kleinere opzetborstel - De tandenborstel moet al uw tanden effectief kunnen reinigen, niet alleen de tanden die gemakkelijk bereikbaar zijn. Daarom is de borstelkop kleiner gemaakt, zodat deze ook kan worden gebruikt om de achterste kiezen net zo gemakkelijk en grondig te reinigen.

Inbegrepen reisetui - Elke Nano-b tandenborstel wordt geleverd in zijn eigen handige reisetui, die ideaal is om op te bergen en mee te nemen. Het deksel van het etui heeft ook vier ventilatiegaatjes, zodat u niet hoeft te wachten tot de tandenborstel droog is, maar hem meteen na gebruik kunt inpakken.Made in Switzerland - Nano-b tandenborstels zijn ontwikkeld en getest in samenwerking met een vooraanstaande Zwitserse universiteit.1AB5ER4Wnbsp;Product code
  • OG12-S-P


Categorie
Top