facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

OnlyBio Masker voor gekleurd haar Powerful Colors (200 ml) - herstelt kracht en glans

Merk: OnlyBio

8,40 €
7,60 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product OnlyBio Masker voor gekleurd haar Powerful Colors (200 ml) - herstelt kracht en glans

Gebruik je haarverf? Zorg ervoor dat u ook andere geschikte haarproducten gebruikt. Vooral conventionele haarkleurmiddelen kunnen namelijk een grote belasting vormen voor de kwetsbare haarstructuur en uitdroging, beschadiging of breuk veroorzaken.1AB5ER4Wnbsp;


Het gebruik van shampoos, conditioners of herstellende maskers kan helpen om de negatieve effecten van haarkleurmiddelen te verminderen. Bekijk welke producten voor gekleurd haar naar Ferwer worden gebracht door het Poolse merk OnlyBio.


Het OnlyBio Powerful Colors Regenerating Mask voor gekleurd haar bevat vier ingrediënten die je haar nieuw leven inblazen. Almond Oil herstelt beschadigde haarstructuur niet alleen op microscopisch niveau, maar heelt ook gerafelde punten. Het haar wordt glad en glanzend dankzij de effecten. De plantaardige molecule Hydrafeel-3™ voegt elasticiteit toe aan het haar en verlengt de duurzaamheid van de kleur. Versterkte micellen reinigen de hoofdhuid en laten ook het bloed circuleren om de gezondheid van de hoofdhuid te bevorderen. Een belangrijk bestanddeel is ook vitamine E met antioxiderende effecten die huidveroudering vertragen.1AB5ER4Wnbsp;


Regenerating Mask is gemaakt van 99% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, maar niet alleen de samenstelling is natuurvriendelijk. OnlyBio zorgt er ook voor om de milieu-impact van het productieproces te minimaliseren, de maskerbuis is gemaakt van recycleerbaar bioplastic uit duurzaam geteeld suikerriet.


Het bewijs dat u voor het beste in dit product heeft gekozen zijn de certificeringen ECOCERT,die een algemeen milieu-, grondstof- en mensvriendelijke benadering van het productieproces garandeert,  I'm Green,die de duurzaamheid van verpakkingen waarborgt,en Vegan Society voor producten die geen grondstoffen van dierlijke oorsprong bevatten.


Gebruik het masker op gewassen en nog nat haar en laat het een paar minuten intrekken. Spoel het daarna af met lauw water. Voordat u het masker gebruikt, raden wij u aan shampoo uit dezelfde OnlyBio natuurlijke cosmeticalijn voor gekleurd haar.

Product code
  • OBE080


Categorie
Top