facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

OnlyBio Micellaire shampoo voor gekleurd haar Powerful Colors (200 ml) - regenereert droog en beschadigd haar

Merk: OnlyBio

7,60 €
6,80 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product OnlyBio Micellaire shampoo voor gekleurd haar Powerful Colors (200 ml) - regenereert droog en beschadigd haar

Als je niet tevreden bent met de natuurlijke kleur van je haar, heb je misschien naar een product gegrepen dat je haar heeft geverfd. Vooral conventionele haarkleurstoffen zijn echter een grote belasting voor de delicate haarstructuur en veroorzaken uitdroging, beschadiging of breuk. 


Om de negatieve effecten van haarverfproducten te verzachten, is het raadzaam om speciale shampoos en andere producten te gebruiken, en het Poolse natuurcosmeticamerk OnlyBio brengt je precies zulke producten bij Ferwer.


OnlyBio Powerful Colors shampoo bevat vier ingrediënten die je haar een nieuw leven geven. Almond Oil herstelt beschadigde haarstructuur niet alleen op microscopisch niveau, maar heelt ook gerafelde punten. Het haar wordt glad en glanzend dankzij de effecten. De plantaardige molecule Hydrafeel-3™ voegt elasticiteit toe aan het haar en verlengt de duurzaamheid van de kleur. Versterkte micellen reinigen de hoofdhuid en laten ook het bloed circuleren om de gezondheid van de hoofdhuid te bevorderen. Een belangrijk bestanddeel is ook vitamine E met antioxiderende effecten die huidveroudering vertragen.1AB5ER4Wnbsp;


Shampoo met 99% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, maar niet alleen de samenstelling is natuurvriendelijk. OnlyBio besteedt ook aandacht aan het minimaliseren van de milieu-impact van het productieproces, de shampoorub is gemaakt vanrecycleerbaar bioplastic uit duurzaam geteeld suikerriet.


Het bewijs dat u voor het beste in dit product heeft gekozen zijn de certificeringen ECOCERT,die een algemeen milieu-, grondstof- en mensvriendelijke benadering van het productieproces garandeert,  I'm Green,die de duurzaamheid van verpakkingen waarborgt,en Vegan Society voor producten die geen grondstoffen van dierlijke oorsprong bevatten.


De heilzame werking van de shampoo wordt versterkt door OnlyBio Hydra Repair Damaged Coloured Hair Mask.
Product code
  • OBE079


Categorie
Top