facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Perky Chambray Lowsiders

Merk: Perky

36,09 €
10,81 €

Op voorraad - verzending vandaag
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 5 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Perky Chambray Lowsiders

De zeer sterke, duurzame en tegelijkertijd lichte zool is samen met de katoenen voering een garantie voor comfort, waardoor u dagenlang in deze schoenen kunt doorbrengen.Materiaal:
bovenzijde - katoen
voering - katoen
zool - TR
andere kenmerken - uitneembare binnenzool.

Extra: Als u ervoor kiest deze originele schoenen te kopen, planten wij een boom via Trees for the future, een organisatie die al meer dan 27 jaar helpt onze planeet te herbebossen en die ontwikkeling en een hogere levensstandaard ondersteunt in afgelegen gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika.Product code
  • DOCK005
Perky logo

Over het merk Perky

Perky is een Braziliaans merk dat in 2011 werd opgericht. Sinds het begin van de productie is het belangrijkste product een Zuid-Amerikaanse espadrille, ALPARGATAS genaamd. Heb je nog nooit van deze term gehoord en wil je er meer over weten? Alpargatas worden vooral gekenmerkt door de manier waarop ze worden gemaakt. Een van de drie hoofdbestanddelen van elke schoen is een duurzame PVC-zool. Het andere onmisbare onderdeel van de schoen is de handgeweven stof die geleidelijk om de zool wordt gewikkeld tot de uiteindelijke vorm van de schoen is ontstaan. Nu hoeft alleen nog maar een zachte katoenen binnenzool te worden aangebracht, die volledig uitneembaar is en door de drager kan worden vervangen door een steunzool. Voeg aan deze innovatieve schoenconstructie originele fantasierijke ontwerpen toe en de Zuidamerikaanse espadrilles, alpargatas genaamd, zijn geboren.

Sindsdien heeft hij een overvloed aan sneakers en alpargatas gemaakt, allemaal genaaid volgens hetzelfde ontwerpprincipe dat de schoen zo ongelooflijk licht en comfortabel maakt. Last but not least is het heel belangrijk om te vermelden dat we de nadruk leggen op goede arbeidsomstandigheden voor alle werknemers, wat ook wordt weerspiegeld in het schoeisel van alle werknemers - ze dragen allemaal Perks :)

En nu is het tijd om de lichtheid en het comfort van Perky naar Europa te brengen.Categorie
Top