facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR
 
(17 producten)
 
Snelle maatselectie:

SKFK


Het kledingmerk SKFK verraadt alles over zichzelf met zijn motto: "Kleed je zoals je bent, zoals je je voelt, zoals je leeft. Versterk je identiteit, druk je essentie uit en geef om je omgeving." De nadruk op originaliteit, comfort, ethiek en duurzaamheid verenigt alle producten in het assortiment van het Baskische bedrijf. Het oorspronkelijke merk Skunkfunk begon als een conventioneel merk, maar heeft een geleidelijke transformatie ondergaan. Het heeft een paar letters uit zijn naam laten vallen en conventionele stoffen, chemicaliën of ongeschikte arbeidsomstandigheden uit zijn productie verwijderd. Momenteel biedt het merk ethisch en duurzaam gemaakte kleding van gerecycled materiaal, biologisch katoen of milieuvriendelijk Tencel. De GOTS- en Fairtrade-certificaten die alle SKFK-producten dragen, zijn een garantie dat u met uw aankopen echt verandering steunt. In het ruime assortiment van het merk bij Ferwer vindt u sportieve en elegante modellen, jassen, vesten, truien, onderbroeken en T-shirts. Alle stukken hebben een aantrekkelijk eenvoudig ontwerp, zijn comfortabel en praktisch.

TOP PRODUCTEN

SKFK Uguzne Women Dress Strawberry Pink

Hul jezelf in comfort en vang de zonnestralen in een jurk in de kleur van sappige aardbeien. De Uguzne jurk is gemaakt van 62% biologisch katoen, 3% elastaan en 35% modal.

96,90 €

29,90 €

SKFK Betti

De SKFK Betti deur zal een geliefd onderdeel van uw garderobe worden. Het heeft een aantrekkelijke aardbeienkleur die geschikt is voor zomers plezier, maar ook sombere herfstdagen zal opfleuren.

60,20 €

18,10 €

SKFK Adaie

Een beetje een retro-design dat perfect past in de moderne tijd, dat is de SKFK Adaie sweater. De zwarte kleur geeft het elegantie, de wijde mouwen een retro-touch en de kleurrijke versiering rond de halslijn zorgt voor lichtheid en originaliteit.

72,20 €

21,70 €

-70%

SKFK Adaie

21,70 € 72,20 €

-70%

SKFK Betti

18,10 € 60,20 €

-69%


Categorie
Top