facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Tierra Verde Menstruatiecup - klein - verpakking inclusief inlegkruisje en reiniger

Merk: Tierra Verde

24,10 €
21,70 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Tierra Verde Menstruatiecup - klein - verpakking inclusief inlegkruisje en reiniger

De kleinere Gaia Cup heeft een perfect tijdloos ontwerp van de Tsjechische topstudio ANFAS. Naast de S-cup vindt u ook een katoenen zakje om de cup in te bewaren, een stoffen inlegger en een klein zakje (50 g) Gaia Magic Touch reinigingspoeder.De S-cup is geschikt voor meisjes en vrouwen tot 25 jaar die nog niet op natuurlijke wijze zijn bevallen, en voor vrouwen met een zwakke tot normaal sterke menstruatie. (Zie de gedetailleerde beschrijving hieronder voor meer informatie over het kiezen van de juiste maat.) Menstruatiecups zijn een gezond, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor maandverband en tampons. Ze zijn gemakkelijk, comfortabel en betrouwbaar in het gebruik. Ze gaan jaren mee, zodat u geen geld hoeft uit te geven aan maandverband of tampons en u geen afval creëert. De Tsjechisch-Slowaakse onderneming Tierra Verde s.r.o. produceert milieuvriendelijke producten onder verschillende merknamen. Haar milieuvriendelijke drogisterij heet YellowInhoud: SMALL: 20 ml (tot aan het zijgat) / 23 ml (tot aan de rand); LARGE: 31 ml (tot aan het zijgat) / 33 ml (tot aan de rand)
Afmetingen: SMALL: buitendiameter 38,5 mm, lengte 50 mm zonder steel, steellengte 10 mm; zachter dan maat L / LARGE: 45 mm buitendiameter, 56 mm lengte zonder schacht, 10 mm schachtlengte; steviger dan maat S
Materiaal: Medische kwaliteit siliconen
Certificaten: EcoGarantie
Land van herkomst: Ontworpen in de Tsjechische Republiek. Gemaakt in Hong Kong (in een fabriek met een Tsjechische eigenaar).
Maat: kleinProduct code
  • GAC001


Categorie
Top