facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Tierra Verde Vaatwasmiddel (spoelen) - INNOVATION (5 l)

Merk: Tierra Verde

36,91 €
32,90 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 4 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Tierra Verde Vaatwasmiddel (spoelen) - INNOVATION (5 l)

Geen vlekken, geen opgedroogde druppels, en snel droog. Dat is precies de toestand waarin uw vaat zich zal bevinden wanneer u dit poetsmiddel in de laatste fase van de afwas gebruikt. De innovatieve formule met een volledig natuurlijke formule van citroenzuur, alcohol en plantaardige tensiden helpt mineraalafzettingen uit water op te lossen. Het poetsmiddel is geurloos, tast de smaak van voedsel of dranken niet aan en is gemakkelijk afbreekbaar in de natuur. Daarom heeft het de strenge Ecogarantie-kwaliteitscertificering verdiend. De Tsjechisch-Slowaakse onderneming Tierra Verde s.r.o. produceert ecologische producten onder verschillende merknamen. Haar ecologische drogisterij heet YellowCertificaten:EcoGarantie
Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%
Land van herkomst: Tsjechië
Aantal wasdoseringen: 750ml: 25, 5l: 375
Oorsprong geur: ongeparfumeerd
Verpakkingsmateriaal: PET
Wat te doen met verpakkingen: Lege verpakking kan worden gerecycled in een plastic container, maar dient in de eerste plaats als retourverpakking voor hervulling.
Samenstelling: 15-30 enatured alcohol, 5-15% citroenzuur, 5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (coco glucoside).
Inhoud: 5 lProduct code
  • TVE064


Categorie
Top