facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Bio-D Hypoallergene vloeibare wasgel (1 L)

Merk: Bio-D

8,30 €
7,47 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Bio-D Hypoallergene vloeibare wasgel (1 L)

"Universeel, geconcentreerd, natuurlijk vloeibaar wasmiddel voor witte en bonte was, zonder irriterende enzymen, voor gebruik in de wasmachine en voor de handwas. Ook geschikt voor zeer delicate materialen zoals zijde, kasjmier of wol. Doeltreffend vanaf 30°C. De gel is hypoallergeen, geschikt voor de gevoelige huid en kinderen. Zonder chemicaliën en zonder parfum, veilig voor septische tanks en huishoudelijke waterzuiveraars. Geen palmolie.Aantal wasbeurten: tot 25.Na gebruik raden wij aan een voordeligere vervangende navulling te kopen - 5L familieverpakking, de verpakking kan worden hergebruikt.Bio-D is een familiebedrijf dat zich zeer strikt en consequent richt op het produceren van producten die een minimale impact hebben op het milieu, zowel bij de productie zelf als bij het gebruik ervan. Zij kiezen alleen de veiligste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Waar mogelijk zijn ze plantaardig en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Slechts een klein deel van de ingrediënten is afkomstig van niet-hernieuwbare mineralen. De containers en verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. De producten en ingrediënten zijn niet getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus geschikt voor veganisten. Zij bevatten geen genetisch gemodificeerde stoffen. Bio-D wordt gecontroleerd en goedgekeurd door The Vegan Society en Cruelty Free International (Leaping Bunny.) Bio-D is door het Britse tijdschrift voor verantwoorde consumenten, Ethical Consumer Magazine, bekroond als Beste Koop en Meest Effectieve Product in de categorieën Afwasmiddelen, Huishoudelijke reinigingsmiddelen, Wasmiddelen en Toiletreinigingsmiddelen. Het kan bogen op verschillende prestigieuze milieuprijzen, zoals Green Apple en Green Business of the Year."

Parameters
Ingrediënten: 5-15%: kaliumcacaoaat, niet-ionogene oppervlakteactieve stof. < 5%: anionogene oppervlakteactieve stof, natriumcitraat, amfotere oppervlakteactieve stof, citroenzuur.
Capaciteit.

Ingrediënten: 5-15% kaliumcacaoaat, niet-ionisch tensio-actieve stof. < 5%: Anionogene oppervlakteactieve stof, natriumcitraat, amfotere oppervlakteactieve stof, citroenzuur.
Volume.

Product code
  • BLL121


Categorie
Top