facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Bio-D Multi Oppervlakte Reiniger Oranje (750 ml)

Merk: Bio-D

4,90 €
4,40 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Bio-D Multi Oppervlakte Reiniger Oranje (750 ml)

"Een zeer effectief, geconcentreerd product met een mooie sinaasappelgeur, ontworpen voor het afvegen, reinigen en ontsmetten van diverse soorten oppervlakken. Voor gebruik op vloeren, tegels, lino, gootstenen, gootstenen, fornuizen en andere oppervlakken. Verwijdert 99.9 acteriums. Gecertificeerd voor effectiviteit tegen E.coli, Salmonella en MRSA staphylococcus. Voldoet aan de eisen van de voedingsnorm BSEN1276. Als desinfecterende werking niet nodig is (bijv. bij het dweilen van vloeren), verdunnen 1:50. Wanneer opgebruikt, raden wij aan een voordeliger vervangende navulling te kopen - 5L familieverpakking, verpakking kan worden hergebruikt.Gemaakt van plantaardige tensiden, zeer effectief voornamelijk dankzij het citroenzuur en melkzuur geproduceerd uit gefermenteerde maïs (NIET genetisch gemodificeerd). Hypoallergeen, ook geschikt voor de gevoelige huid en kinderen. Veilig voor septische tanks en huishoudelijke waterzuiveraars. Vrij van palmolie. Bio-D producten bevatten geen fosfaten, enzymen, optische witmakers, aardoliederivaten, formaldehyde, glycerine, EDTA, bleekmiddelen op basis van chloor, lanoline, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen of palmolie of van palmolie afgeleide grondstoffen.Bio-D is een familiebedrijf dat zich zeer strikt en consequent toelegt op de productie van producten met een minimale impact op het milieu, zowel bij de productie zelf als bij het gebruik ervan. Zij kiezen alleen de veiligste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Waar mogelijk zijn ze plantaardig en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Slechts een klein deel van de ingrediënten is afkomstig van niet-hernieuwbare mineralen. Containers en verpakkingen bevatten minimaal 70% gerecycled materiaal. De producten en ingrediënten zijn niet getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus geschikt voor veganisten. Zij bevatten geen genetisch gemodificeerde stoffen. Bio-D wordt gecontroleerd en goedgekeurd door The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) en The World Wildlife FoundationBio-D is bekroond als Beste Koop en Best Presterende Product in de categorieën Afwasmiddelen, Huishoudelijke reinigingsmiddelen, Wasmiddelen en Toiletreinigers in het Britse tijdschrift voor verantwoorde consumenten, Ethical Consumer Magazine. Het kan bogen op verschillende prestigieuze milieuprijzen, zoals Green Apple en Green Business of the Year."

Parameters
Ingrediënten. < 5%: Niet-ionische oppervlakteactieve stof, natriumchloride, citroenzuur, melkzuur, citrus sinensis olie.
Capaciteit.Ingrediënten: > 30%: Anionisch oppervlakte-actieve stof. < 5%: Niet-ionische oppervlakteactieve stof, natriumchloride, citroenzuur, melkzuur, citrus sinensis olie.
Volume.Product code
  • BMS127


Categorie
Top