facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Ecoegg Bamboe handdoekrol

Merk: Ecoegg

15,60 €
14,10 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Ecoegg Bamboe handdoekrol

Ecoegg bamboe doekjes

Geen papieren handdoekjes meer

Ecoegg bamboe doekjes vervangen volledig de gewone dure papieren handdoekjes.

Ze zijn herbruikbaar - gewoon wassen, drogen en opnieuw gebruiken.

Ze zijn gemaakt van biologische bamboe, dus ze zijn duurzaam.

Vervang uw keukenhanddoeken door deze milieuvriendelijke exemplaren van bamboe die u steeds opnieuw kunt gebruiken. Gemaakt van organisch bamboe, ze zijn extra sterk en extra absorberend. Gebruik ze nat of droog, ze zijn geschikt voor elk gemorste vloeistof, vuil, algemene reiniging, afstoffen, boenen of dweilen van de vloer. Ze krassen nooit en laten geen pluizen achter.

Ze zijn extreem sterk en absorberen verbazingwekkend goed.

Bamboe is een van de meest absorberende weefsels van de natuur. Het zuigt tot 10 keer meer dan gewoon keukenpapier. Heb je iets gemorst? Je kunt beter meteen naar onze bamboe theedoeken grijpen.

Hergebruik ze herhaaldelijk - steeds weer opnieuw. In tegenstelling tot gewone papieren handdoeken die u gebruikt en weggooit, kunnen onze bamboe handdoeken herhaaldelijk gebruikt worden. Gewoon wassen, drogen en hergebruiken. U kunt ze ook in de wasmachine wassen op een maximumtemperatuur van 40 oC, maar gebruik geen wasverzachter. Aan de lucht laten drogen, geen droogtrommel gebruiken. Door te wassen worden de doekjes nog zachter en absorberen ze nog beter.
Het pakket bevat 20 geperforeerde bamboedoeken, die elk tot 85 keer kunnen worden gebruikt. Dus in deze ene rol krijg je tot 1700 keer gebruik van de doekjes. U bespaart aanzienlijk geld en doet ook iets positiefs voor ons milieu.Product code
  • ECEG17


Categorie
Top