facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Ecoegg Waspatroon - 50 wasbeurten Vers katoen

Merk: Ecoegg

7,60 €
6,84 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 4 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Ecoegg Waspatroon - 50 wasbeurten Vers katoen

Katoengeurende eiernavulling voor 50 wasbeurten. Ook geschikt voor mensen met een allergie, eczemiepatiënten en baby's.

Als de korrels op zijn, gooit u het plastic bakje van het was-ei niet weg, maar vult u het gewoon opnieuw met korrels en gebruikt u het opnieuw.

Met het was-ei met het 50-merkteken kunt u 50 keer de was wassen in een normaal geladen wasmachine. Deze verpakking bevat voldoende witte mineraalkorrels om het Wash Egg bij te vullen.

De navullingen zijn verkrijgbaar in de versies ongeparfumeerd, katoen en lentebloesem. Alle Wash Egg navullingen zijn in Engeland goedgekeurd door Allergy UK. Bovendien zijn ze dermatologisch getest en hypoallergeen, d.w.z. vriendelijk voor uw huid. De korrels zonder toegevoegde geurstoffen zijn goedgekeurd door de Engelse National Eczema Society. Ze zijn ontworpen voor klanten met een zeer gevoelige huid.Dankzij de unieke formule verwijdert het Ecoegg Was-ei ook bij lage temperaturen veelvoorkomend vuil. U kunt gewone kleren wassen op 30-40 oC. Het is niet nodig ze te wassen bij 60 oC. Dit bespaart energie, tijd en geld bij elke wasbeurt.Het eierwaspakket is niet geschikt voor wassen op 90 oC.Het actieve natuurlijke schuim dat door de korrels ontstaat, wordt snel en gemakkelijk uit het wasgoed verwijderd. Dit betekent dat er geen extra inweken van het wasgoed nodig is. Als uw wasmachine de mogelijkheid heeft om de hoeveelheid water voor het inweken aan te passen, zult u veel minder water gebruiken dan bij normaal wassen. Dit spaart zowel natuur als geld.Product code
  • ECEG9


Categorie
Top