facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Ecoegg Ei wassen - 70 wasbeurten Lentebloemen

Merk: Ecoegg

14,70 €
13,20 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Ecoegg Ei wassen - 70 wasbeurten Lentebloemen

Spring Blossom Oil is een mengsel van jeneverbes-, rozen-, frambozen- en veenbessenolie. Een delicate en onopvallende geur die je meeneemt naar een voorjaarsweide in bloei.


Wasmiddel voor 70 wasbeurten (ongeveer 4 maanden wassen)

De Ecoegg Laundry Egg is een modern, innovatief en milieuvriendelijk wasproduct. De overwinning ligt in de volledige vervanging van chemische detergentia. Doe het gewoon in de wastrommel. U heeft geen extra waspoeder, gel of tabletten nodig. Het is ook niet nodig om wasverzachter toe te voegen tijdens het wassen. Uw wasgoed wordt schoon, zacht, subtiel geparfumeerd en zijdezacht.

- Vervangt volledig uw gewone wasmiddel

- Maakt langdurig gebruik mogelijk

- Het is dermatologisch getest

- Het is hypoallergeen, aanbevolen door Allergy UK en de National Eczema Society

- Het is ook geschikt voor de gevoelige huid en mensen met allergieën (bijv. Geschikt voor mensen met atopisch eczeem)

- Ook geschikt voor het wassen van babykleertjes en luiers

- Gemakkelijk in gebruik

- Kleuren blijven helder en fris

- Geschikt voor witte en gekleurde was

- Witte was blijft lang sneeuwwit

- Zachte natuurlijke geur dankzij etherische oliën

- Sterk tegen vuil, Zacht voor de huid

- Spaart uw portemonnee

- Laat geen resten achter op kleding na het wassen

- Milieuvriendelijk


Hoe werkt Ecoegg Laundry Egg?

Twee soorten minerale korrels zorgen voor een dik, natuurlijk wasschuim dat vuil en viezigheid op milde, zachte maar effectieve wijze verwijdert.

Tourmaline keramische korrels maken vuil los van de vezels van weefsels. De witte mineraalkorrels ioniseren de zuurstofmoleculen in het water, waardoor de pH verandert. Deze gemodificeerde moleculen dringen diep door in de textielvezel en verwijderen grondig eiwitten en vetten - de twee belangrijkste bestanddelen van vuil. De mechanische beweging van het was-ei in de trommel tijdens de wascyclus helpt om het losgekomen vuil mechanisch te verwijderen zonder het linnen te beschadigen.

De geïoniseerde zuurstofmoleculen maken het water alkalisch tijdens het wassen zonder het gebruik van chemicaliën. Dit helpt om het wasgoed op natuurlijke wijze zachter te maken. Alkalisch water kan actief en effectief vuil en aanslag uit het wasgoed verwijderen, zelfs bij lage temperaturen.

Bevestigde resultaten

Onafhankelijke laboratoria in Engeland hebben bevestigd dat de wasresultaten met Ecoegg vergelijkbaar zijn met die van conventionele wasmiddelen. Laundry Egg is een echt alternatief voor chemische wasmiddelen - en biedt de gebruiker superieure wasresultaten op natuurlijke basis. Bovendien bespaart het geld, spaart het de natuur en is het ook nog eens vriendelijk voor uw huid.

Gespecifieerd voor de gevoelige huid

Allergy UK en de National Eczema Society hebben hun steun uitgesproken voor onze wasproducten. Ecoegg Wash Eggs zijn dermatologisch getest en ontworpen voor de gevoelige huid, alsook voor babywas en luiers. Ze zijn hypoallergeen en irriteren zelfs de huid met atopisch eczeem niet.

Ontworpen voor langdurig gebruik

Ecoegg Laundry Eggs zijn verkrijgbaar voor 70 wasbeurten. Het is aan u welke versie u kiest.

70 wasbeurten = ongeveer 4 maanden wassen voor een normaal huishouden

Als u alle korrels hebt opgebruikt, koopt u gewoon meer en uw Ecoegg-was-ei kan verder worden gebruikt.

Verkrijgbaar in 3 smaken:

  • Geurloos
  • Geur van lentebloemen
  • Geur van vers katoen

De geuren die aan het Ecoegg Laundry Egg zijn toegevoegd, zijn afkomstig van essentiële oliën.

De Fresh Cotton Fragrance is een combinatie van patchoeli-olie aangevuld met irisbloemolie en is ingekapseld met vanille en plantaardige muskus essentiële oliën. Een zeer populaire en delicate geur voor uw linnengoed.

Scent of Spring Blossoms is een mengsel van jeneverbes-, rozen-, frambozen- en veenbessenolie. Een delicate en onopvallende geur die u meeneemt naar een voorjaarsweide in bloei.

Milieuvriendelijk en gemakkelijk voor uw portemonnee

Het Ecoegg Wassen Ei verwijdert veelvoorkomend vuil bij lage temperaturen dankzij de unieke formule. U kunt dus gewone kleren wassen op 30-40 oC. Het is niet nodig ze te wassen bij 60 oC. Zo bespaart u energie, tijd en geld bij elke wasbeurt.

Het wasei is niet geschikt voor wassen op 90 oC.

Het actieve natuurlijke schuim dat door de korrels ontstaat, wordt snel en gemakkelijk uit het wasgoed verwijderd. Dit betekent dat u het wasgoed niet extra hoeft te laten weken. Als uw wasmachine een optie heeft om de hoeveelheid water voor het inweken aan te passen, zult u veel minder water gebruiken dan bij normaal wassen. Dit bespaart zowel natuur als geld.Anionische tensiden (natrium-, alfa-olefinesulfonaat) 5-15%, niet-anionische tensiden (saponine, dodecan-1-ol geëthoxyleerd) 15-30%, natriumcarbonaat, natriummetasilicaat, calciumcarbonaat, parfum (etherische oliën)

Product code
  • ECEG2


Categorie
Top