facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Ecoegg Wasserij droger ei (2 stuks/verpakking) Lentebloemen

Merk: Ecoegg

19,20 €
17,30 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Ecoegg Wasserij droger ei (2 stuks/verpakking) Lentebloemen

Fresh Cotton Fragrance is een combinatie van patchoeli-olie aangevuld met irisbloemolie en ingekapseld met vanille en plantaardige muskus essentiële oliën. Een zeer populaire en delicate geur voor uw wasgoed.

Ecoegg Tumble Dryer Egg

Bespaar tijd bij het drogen van uw was

- Verkort de tijd die nodig is om uw wasgoed in de droger te drogen met 28%

- Zorgt voor zachter, meer geurend wasgoed

- Product is dermatologisch getest

Innovatie - Tumble Dryer Egg verkort de tijd die nodig is om uw wasgoed te drogen. Wij vinden dat als u thuis een wasdroger heeft, u ook een drogerei moet hebben.

Besparing

Wist u dat uw elektrische wasdroger een van de duurste apparaten is die u thuis gebruikt? Is het niet door de prijs, dan zeker door het elektriciteitsverbruik. Het droog-ei van de droger scheidt het wasgoed van elkaar tijdens het drogen. Het zorgt ervoor dat het natte wasgoed in de droger geen homogene massa vormt, maar dat de massa door het ei in beweging wordt gebracht. Goed geventileerd wasgoed wordt dan in 28 % minder tijd gedroogd. Als u uw kleren normaal een uur in de droogtrommel droogt, zult u ze met het droog-ei slechts 42 minuten drogen. Stelt u zich de besparingen in elektriciteit, en dus geld, eens voor.

Zachter wasgoed

De gepatenteerde aangroeisels op onze drogereieren maken het wasgoed zachter door het te masseren zonder de kwaliteit ervan aan te tasten. Er zijn geen chemicaliën nodig om het wasgoed zachter te maken.
Zachter wasgoedDe gepatenteerde aangroeisels op onze drogereieren maken het wasgoed zachter door het te masseren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Er zijn geen chemicaliën nodig om het wasgoed zachter te maken.Heerlijke natuurlijke geurHet drogerei bevat dermatologisch geteste hypoallergene geurstokjes die etherische olie bevatten. De geur die vrijkomt uit de olie, en die aangenaam is voor de huid, zal overgaan op uw wasgoed. De droge was ruikt dan aangenaam.Sneller drogen, zachtheid, en een heerlijke geur zijn de geneugten die het droger ei brengt.Verkocht in katoen en lentebloesem geuren. De verpakking bevat 2 droogeieren en 4 navullingen.Product code
  • ECEG10


Categorie
Top