facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Candy Slip-on

Merk: Inkkas

60,90 €
30,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Candy Slip-on

De slip-on schoenen zijn een onverslaanbare metgezel voor de zomer. Dankzij de stevige handgemaakte stof worden ze ook het perfecte accessoire bij je zomerse outfit! Traditionele Peruaanse patronen op het iconische kleurrijke en letterlijk zoete Inkkas stuk, dit zijn de Inkkas Candy Slip-on!Materiaal:

Bovenwerk - authentiek Peruaans textiel
Binnenvoering - textiel
Zool - rubber
Andere kenmerken - materiaal lekt geen verf, uitneembare binnenzool is voorgevormd met steunzool.

Extra:Als u ervoor kiest deze originele schoenen te kopen, plant het merk Inkkas een boom, via Trees for the future, een organisatie die al meer dan 27 jaar helpt onze planeet te herbebossen en die de ontwikkeling en groei van de levensstandaard in afgelegen gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika ondersteunt.Product code
  • P070205
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top