facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Pineapple Flexair

Merk: Inkkas

72,20 €
21,70 €

Product niet in voorraad
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Pineapple Flexair

Eet u graag lekker fruit en is ananas een van uw favorieten? Waarom zou je je ook niet overgeven aan je nieuwe schoenen? Koop het model Pineapple Flexair, dat uw voet stevig omhult en uw omgeving laat weten dat u een perfect cool persoon bent. De combinatie van zwart en kleine gouden ananassen ziet er subtiel uit, maar tegelijkertijd creatief en vrolijk.Materiaal:

Bovenzijde - textiel
Voering - synthetisch
Zool - EVA
Overige kenmerken - Uitneembare binnenzool is voorgevormd met steunzool.

Extra: Als u ervoor kiest deze originele schoenen te kopen, plant het merk Inkkas een boom, via Trees for the future, een organisatie die al meer dan 27 jaar helpt onze planeet te herbebossen en die de ontwikkeling en groei van de levensstandaard in afgelegen gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika ondersteunt.

Product code
  • NP296801
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top