facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Prickly Slip-on

Merk: Inkkas

52,90 €
26,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 5 gebruikers.

  • Gratis ruilen en retourneren
  • Gratis verzending boven 80 EUR
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Prickly Slip-on

Cactussen staan niet alleen mooi op uw vensterbanken, maar ook op uw nieuwe sneakers. Het Prickly Slip-on model is uniek omdat het gemakkelijk aan te trekken is en geschikt is voor wie in de huidige hectische tijden geen tijd heeft te verspillen aan het strikken van zijn schoenen. Desondanks zijn ze van uitstekende kwaliteit en hebben ze een ergonomisch ontwerp dat u het gevoel zal geven dat u katoen draagt. Dankzij de correct geplaatste rubbers hoeft u zich geen zorgen te maken, zelfs niet als u een hoge enkel hebt. Deze schoenen passen gewoon aan elke voet.Materiaal:

Bovenzijde - polyester
Voering - textiel
Zool - rubber
Overige kenmerken - Uitneembare binnenzool is voorgevormd met steunzool.

Extra: Als u ervoor kiest deze originele schoenen te kopen, plant het merk Inkkas een boom, via Trees for the future, een organisatie die al meer dan 27 jaar helpt onze planeet te herbebossen en die de ontwikkeling en groei van de levensstandaard in afgelegen gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika ondersteunt.Product code
  • NP076603
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top