facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Rooster Slip On

Merk: Inkkas

68,90 €
27,90 €

Product niet in voorraad
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Rooster Slip On

Het merk Inkkas laat zich bij het handwerken van zijn stoffen inspireren door traditionele ontwerpen van over de hele wereld. En zo vonden deze kleurrijke bloemen en levendige hanen uit Mexico hun weg naar Ferwer. Lichtgewicht slip-on schoenen met rubberen zolen gemaakt in eerlijke omstandigheden zullen u elke dag gelukkig maken. Bovendien zal Inkkas voor elk verkocht paar een boom planten.


Superzachte binnenvoering

Hielstiksel

Premium uitneembare binnenzool met steunzool

100% rubberen loopzool

Versterkte elastische stiksels

Handgemaakt in Latijns-AmerikaProduct code
  • SL077710
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top