facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Inkkas Zocalo Jogger

Merk: Inkkas

72,90 €
36,91 €

Product niet in voorraad
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Inkkas Zocalo Jogger

Volkse patronen zijn in, geen twijfel mogelijk. Maar kijk eens goed naar deze sneakers van Inkkas! Er zijn verschillende felgekleurde exotische dieren vermengd met de bloemmotieven. Je zult je niet vervelen met de Zocalo Jogger sneakers. De originele en kleurrijke schoenen springen meteen in het oog, of je ze nu draagt voor een wandeling door de stad of een boswandeling.Low-top, superzachte mesh binnenvoering

Gekussen EVA tussenzool en rubberen buitenzool

Premium uitneembare binnenzool

Klassiek retro jogger silhouet

Handgemaakt in Latin AmeProduct code
  • SS210411
Inkkas logo

Over het merk Inkkas

Uniek schoeisel, ontworpen voor wie niet bang is om op te vallen in een menigte. INKKAS zijn de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en oogstrelende stijl. Inkkas is een schoenenmerk dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Sinds de oprichting van het merk wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf een positieve invloed hebben op het milieu. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de beginselen van eerlijke handel, filantropie en authenticiteit.

Het bedrijf is betrokken bij het One shoe One tree-project, waarbij voor elk paar verkochte schoenen een boom wordt geplant in het regenwoud van de Amazone. Inkkas producten worden gemaakt in samenwerking met lokale Mexicaanse werkplaatsen die volledig in handen zijn van lokale bedrijven en organisaties. Deze fabrieken zijn modern en veilig en houden zich strikt aan de bij wet vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Elke persoon die bij de productie betrokken is, is ouder dan 18 jaar en wordt voor zijn bijdrage op billijke wijze vergoed met een salaris.
Authentieke materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om Inkkas schoenen te vervaardigen.Categorie
Top