facebook
Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Gezichtsserum - Niacinamide (vitamine B3) (10 ml) - voor de acnegevoelige, gevoelige en rijpere huid

Merk: Kvitok

9,60 €
8,60 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Kvitok Gezichtsserum - Niacinamide (vitamine B3) (10 ml) - voor de acnegevoelige, gevoelige en rijpere huid

Elk huidtype verdient niacinamide (vitamine B3), in het bijzonder de huid die lijdt aan rosacea, de acnegevoelige huid met vergrote poriën, maar ook de gevoelige, beschadigde en ouder wordende huid. Niacinamide helpt de huid haar eigen ceramiden te produceren en houdt haar gehydrateerd. Tegelijkertijd bevordert het de aanmaak van collageen, waardoor voortijdige rimpels geen kans krijgen. Een concentratie van 5% van deze bekwame stof in het serum gaat vergezeld van het bloemenwater van de Damastroos. Samen verbeteren ze het uiterlijk van de huid, verminderen roodheid, verhelderen haar en helpen pigmentatie en acne te voorkomen. Het cosmeticamerk Kvitok is ontstaan in het oosten van Slowakije in de stad Humenné. Achter de creatie ervan zit een sympathieke jonge vrouw Martina. Haar studies aan de medische faculteit en vervolgens aan de scheikunde faculteit openden haar ogen en Martina realiseerde zich hoeveel gevaarlijke stoffen elke dag in contact komen met onze huid en ons lichaam.

Inhoud: 10 ml
Certificaten: Leaping Bunny, PeTA
Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%
Land van herkomst: Made in Slovakia
Verpakkingsmateriaal: gecertificeerd voedselveilig papieren doosje, donker glazen potje, plastic dop met borosilicaat glazen pipet.
Oorsprong van geurstof: natuurlijk
Hoe te recyclen: Recycle de doos in een papiercontainer, recycle de dop in een plastic container, en gooi het borosilicaatglas op een verzamelplaats of doe het bij het restafval.
Ingrediënten: Rosa Damascena-bloemwater, Niacinamide, Glycerine, Xanthaan Gom, Natrium Levulinaat, Natrium Anisaat, Citroenzuur, Natrium Hydroxide.

Product code
  • NAV239


Categorie
Top