facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Gezichtsserum - Vitamine C (10 ml) - anti-verouderingseffecten

Merk: Kvitok

11,50 €
10,30 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 6 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Kvitok Gezichtsserum - Vitamine C (10 ml) - anti-verouderingseffecten

Wist u dat de C-vitamine, een onmisbare vitamine voor het welzijn van ons lichaam, ook veel goeds doet voor de huid? Omdat het een krachtige antioxidant is, beschermt het de huid tegen oxidatieve stress en UV-straling. Het stimuleert de collageensynthese en heeft dus een super anti-aging effect. Om het effect te maximaliseren is het serum samengesteld uit 2 soorten vitamine C - uit de gefermenteerde vrucht acerola en een zeer stabiele liposomale vorm, die perfect door de huid wordt opgenomen, zelfs in hogere concentraties. Het serum wordt aangevuld met bloemenwater van Damastroos en geeft de huid een getonifieerde, geregenereerde en stralende uitstraling. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar is het meest geschikt voor de rijpere, doffe en overgepigmenteerde huid. Het cosmeticamerk Kvitok is ontstaan in het oosten van Slowakije in de stad Humenné. Achter de creatie ervan zit een sympathieke jonge vrouw Martina. Haar studies aan de medische faculteit en vervolgens aan de scheikunde faculteit openden haar ogen en Martina realiseerde zich hoeveel gevaarlijke stoffen elke dag in contact komen met onze huid en ons lichaam.Inhoud: 10 ml
Certificaten: Leaping Bunny, PeTA
Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%
Land van herkomst: Made in Slovakia
Verpakkingsmateriaal: gecertificeerd voedselveilig papieren doosje, donker glazen potje, plastic dop met borosilicaat glazen pipet.
Oorsprong van geurstof: natuurlijk
Hoe te recyclen: Recycle de doos in een papiercontainer, recycle de dop in een plastic container, en gooi het borosilicaatglas op een inzamelplaats of doe het bij het restafval.
Ingrediënten: Rosa Damascena bloemenwater, Lactobacillus/Acerola Cherry FermentProduct code
  • NAV238


Categorie
Top