facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Gezichtsserum - Astaxanthine (10 ml) - beschermt tegen invloeden van buitenaf

Merk: Kvitok

9,60 €
8,60 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 6 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Kvitok Gezichtsserum - Astaxanthine (10 ml) - beschermt tegen invloeden van buitenaf

De belangrijkste held van dit serum is de krachtige antioxidant astaxanthine uit microalgen, die zelfs doeltreffender is dan vitamine E. Het helpt UV-stralen te blokkeren en beschermt zo de huid tegen vroegtijdige veroudering en pigmentvlekken. Het bevordert ook de collageenproductie, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd en fijne lijntjes worden gladgestreken. Het gaat vergezeld van olijf squalaan, dat helpt om de beschermende film van de huid te herstellen en haar zo beschermt tegen verlies van hydratatie. Het serum wordt gemakkelijk geabsorbeerd, laat een matte finish achter en is geschikt voor alle huidtypes, met name de rijpere en gevoelige huid. Het cosmeticamerk Kvitok is ontstaan in het oosten van Slowakije in de stad Humenné. Achter de creatie ervan zit een sympathieke jonge vrouw Martina. Haar studies aan de medische faculteit en vervolgens aan de scheikunde faculteit openden haar ogen en Martina realiseerde zich hoeveel gevaarlijke stoffen elke dag in contact komen met onze huid en ons lichaam.Inhoud: 10 ml
Certificaten: Leaping Bunny, PeTA
Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%
Land van herkomst: Made in Slovakia
Verpakkingsmateriaal: gecertificeerd voedselveilig papieren doosje, donker glazen potje, plastic dop met borosilicaat glazen pipet.
Oorsprong van geurstof: natuurlijk
Hoe te recyclen: Recycle het doosje in een papiercontainer, recycle de dop in een plastic container, en gooi het borosilicaatglas op een verzamelplaats of doe het bij het restafval.
Ingrediënten: Squalaan (olijf squalaan), Astaxanthine (astaxanthine - een natuurlijke carotenoïde).Product code
  • NAV235


Categorie
Top