facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Huidserum - Plantaardig collageen (10 ml) - egaliseert en verbetert de elasticiteit

Merk: Kvitok

9,60 €
8,60 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 5 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Kvitok Huidserum - Plantaardig collageen (10 ml) - egaliseert en verbetert de elasticiteit

Als u een droge, verslapte huid zonder glans in de spiegel ziet, zult u van dit serum houden. Het collageen op plantaardige basis zal alle huidtypes zichtbaar verzachten, gladstrijken en beschermen, en vooral de droge, vochtarme en rijpere huid helpen. Samen met Damask Rose Flower Water voorkomt het vochtverlies en creëert het een beschermende hydrofiele film op het huidoppervlak. De huid is soepel, zacht en tevreden. Dankzij de zuivere en eenvoudige formule kunt u het serum mengen met uw favoriete cosmetica of het gebruiken om uw gezicht te behandelen voordat u een gezichtscrème aanbrengt. Het cosmeticamerk Kvitok is ontstaan in het oosten van Slowakije in de stad Humenné. Achter de creatie ervan zit een sympathieke jonge vrouw Martina. Haar studies aan de medische faculteit en vervolgens aan de scheikunde faculteit openden haar ogen en Martina realiseerde zich hoeveel gevaarlijke stoffen elke dag in contact komen met onze huid en ons lichaam.Certificaten: Leaping Bunny, PeTA
Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%
Land van herkomst: Made in Slovakia
Verpakkingsmateriaal: gecertificeerd voedselveilig papieren doosje, donker glazen potje, plastic dop met borosilicaat glazen pipet.
Oorsprong van geurstof: natuurlijk
Hoe te recyclen: Recycle de doos in een papiercontainer, recycle de dop in een plastic container, en gooi het borosilicaatglas op een verzamelplaats of doe het bij het restafval.
Ingrediënten.
Inhoud: 10 mlProduct code
  • NAV232


Categorie
Top