facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Verstevigende huidcrème WELL AGING 30 ml

Merk: Kvitok

34,90 €
30,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 2 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Kvitok Verstevigende huidcrème WELL AGING 30 ml

Rimpels verminderen, de huid verhelderen, de afweer versterken


Lichtgewicht huidcrème met prebiotische werking uit de WELL AGING Solution by Kvitok® collectie dankzij de inhoud van klinisch geteste actieve bestanddelen, plantaardige oliën of hydrolaten, het behandelt, verzacht, hydrateert, laadt de energiereserves van de cellen op en bestrijdt de negatieve effecten van zonlicht en stedelijke vervuiling.


De WELL AGING-collectie is ontworpen voor:


Leeftijd: 30


HuidTYPE: alle huidtypen met betrekking tot de veranderingen die plaatsvinden als gevolg van veroudering


Oplossing VOOR: "verstrakking" van de huid, verlies van elasticiteit, vergrote poriën, pigmentvlekjes, rimpels, dehydratatieDankzij de klinisch geteste Densorphin TM wordt de elasticiteit van de huid verbeterd, worden rimpels verminderd en wordt de huid zichtbaar steviger in slechts 1 maand.

Dankzij de klinisch geteste HerbaGlow®NRG wordt de weerstand van de cellen tegen beschadiging versterkt en wordt de energieactiviteit gestimuleerd, wat resulteert in een stralender, gezondere en jonger uitziende teint.

Dankzij de inhoud van klinisch getest Infraguard, gecombineerd met een prebiotisch complex, wordt de huid beschermd tegen de negatieve effecten van infrarood, UV en blauwe straling van schermen van elektronische apparatenProduct code
  • NAV0435


Categorie
Top