facebook
Wie het eerst komt, het eerst maalt. Deze actie komt niet terug.
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 95 EUR | Gratis ruilen en retourneren binnen 90 dagen

Schadelijkheidsscore: 2 (Derivaten van natuurlijke stoffen)


Oleyl Erucate behoort tot de categorie vetten en oliën die voornamelijk gebruikt worden in de cosmetische industrie. Deze stof is een verzachtend middel, wat betekent dat het de huid en het haar verzacht en glad maakt. Het zit in veel huid- en haarverzorgingsproducten zoals crèmes, shampoos, balsems, zepen en make-up. Het geeft producten een betere consistentie en beschermt de huid. Daarnaast wordt het ook gebruikt in nagelverzorgingsproducten, zonnefilters en haarstylingproducten.

Het bestanddeel Oleyl Erucate is bekend onder verschillende namen zoals IJslands korstmos, IJslands mos, longkruid, verstoppend mos, boommos, pitmos, bryofyt. Het belang ervan ligt vooral in het feit dat het een natuurlijk antisepticum is en de verspreiding van bacteriën op de huid helpt te verminderen. De hydraterende en gladmakende eigenschappen maken het een ideaal ingrediënt in producten voor de droge en gevoelige huid. Naast huidverzorging wordt het ook gebruikt in de geneeskunde, met name in de homeopathie, waar het wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen. Het is ook een belangrijk ingrediënt in veel voedingsmiddelen, vooral in voedingsmiddelen die jodium bevatten.

Je zult deze stof niet vinden in onze producten. Probeer de natuurlijke, chemicaliënvrije producten in ons assortiment.

Super Restorative Nachtcrème
Super Restorative Nachtcrème
Productgegevens
Aardbei en munt conditioner 250 ml
Aardbei en munt conditioner 250 ml
Productgegevens
Mach3 Turbo navulmesjes 8 stuks voor mannen
Mach3 Turbo navulmesjes 8 stuks voor mannen
Productgegevens
SENSES Eau de Toilette (EdP) - Donder 30ml
SENSES Eau de Toilette (EdP) - Donder 30ml
Productgegevens
Categorie Zoeken Winkelwagen