facebook
SUMMER-korting nu! CODE: SUMMER 📋
Met code SUMMER krijg je 5% korting op je hele bestelling.
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 95 EUR | Gratis ruilen en retourneren binnen 90 dagen

Schade score: 1 (Natuurlijke stoffen)


Porphyra Umbilicalis is een zeer wijdverspreide soort zeewier in de natuur, vaak bekend onder vele andere namen - zoals Jojoba California, Goatnut, Simondsia china, Buxus Chinensis, Jojobastrauch, Jojoba olie of Jojoba was. Deze plant komt echter niet alleen voor de kust van Californië voor, maar ook op andere kusten over de hele wereld.

Porphyra Umbilicalis wordt vooral gewaardeerd in de cosmetica- en voedingsmiddelenindustrie. De vruchten worden gebruikt om jojoba-olie en -was te extraheren, die in veel cosmetische producten worden gebruikt. Jojoba-olie is populair om zijn voedende eigenschappen en wordt daarom vaak gebruikt in huidcrèmes, lippenbalsems en haarcosmetica. Jojobawas neemt niet alleen een belangrijke plaats in de cosmetica-industrie in vanwege de voedende eigenschappen, maar ook vanwege de consistentie, die bijvoorbeeld wordt gebruikt bij het maken van lippenstiften. De plant kan ook worden gebruikt om thee van te zetten, die een aantal gezondheidsvoordelen heeft. Sushiliefhebbers zullen bekend zijn met nori, dat gedroogde Porphyra Umbilicalis is. Het is een zeer populair ingrediënt in de Japanse keuken, omdat het wordt gebruikt om sushiwraps en maki te maken.

Je zult deze stof niet vinden in onze producten. Probeer de natuurlijke, chemicaliënvrije producten in ons assortiment.

 Voor mannen 5in1 multifunctioneel gezichtsserum
Voor mannen 5in1 multifunctioneel gezichtsserum
Productgegevens
Ajmal Shadow Ice 75 ml
Ajmal Shadow Ice 75 ml
Productgegevens
Categorie Zoek op Winkelwagen