facebook
Wie het eerst komt, het eerst maalt. Deze actie komt niet terug.
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 95 EUR | Gratis ruilen en retourneren binnen 90 dagen

Andere namen: Sorbitaanisostearaat

Schadelijkheidsscore: 3 (Onschadelijke chemicaliën)


Sorbitanisostearaat, ook bekend als Sorbitanisostearaat, is een chemische verbinding die vaak wordt gebruikt als emulgator in cosmetische en huidverzorgingsproducten. Dit product is een ester van isostearinezuur en polyolsorbitaan, dat is afgeleid van sorbitol. De belangrijkste functie is het mogelijk maken van het mengen van stoffen die normaal niet zouden mengen. Het heeft ook een conserverende werking omdat het helpt om het product langer vers en stabiel te houden.

Sorbitaan Isostearaat komt voor in een groot aantal cosmetische en huidverzorgingsproducten, waaronder zonnefilters, haarconditioners, make-up, reinigingsmiddelen, gezichtsserums, bodylotions en andere huidverzorgingsproducten. Dit ingrediënt wordt ook vaak gebruikt in babyverzorgingsproducten, waaronder babycrèmes en shampoos. Daarnaast wordt Sorbitaan Isostearaat vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie als stabilisator en emulgator in verschillende voedingsmiddelen zoals gebakken producten, snoepgoed en ijs.

Je zult deze stof niet vinden in onze producten. Probeer de natuurlijke, chemicaliënvrije producten in ons assortiment.

Royal Blend Sequoia parfumextract unisex
Royal Blend Sequoia parfumextract unisex
Productgegevens
Ajmal Sacrifice for Her 50 ml
Ajmal Sacrifice for Her 50 ml
Productgegevens
Colonia Essenza Eau de Cologne voor heren
Colonia Essenza Eau de Cologne voor heren
Productgegevens
Categorie Zoeken Winkelwagen