facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

OnlyBio Hydra Repair masker voor droog en beschadigd haar (200 ml) - met aloë en plantaardige keratine

Merk: OnlyBio

8,40 €
7,60 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product OnlyBio Hydra Repair masker voor droog en beschadigd haar (200 ml) - met aloë en plantaardige keratine

Is je haar beschadigd, broos, droog of pluizig? Helpt regelmatig wassen, zelfs met een goede kwaliteit en natuurlijke shampoo, niet? Probeer iets meer! Probeer het OnlyBio Hydra Repair Repair Mask voor droog haar met aloë vera en plantaardige keratine.


Aloe veramoisturizes and softens your hair and scalp, preventing dandruff and leaving your hair smooth, shiny and easy to comb. Dankzij het gehalte aan plantaardige keratine zal uw haar beter groeien en er gezonder en levenslustiger uitzien. Haargroei door huidverzorging en hydratatie wordt ook ondersteund door de castorolie die erin zit. In de samenstelling van dit masker vind je ook vitamine E met antioxiderende eigenschappen of plantaardigeglycerine, die het zachtheid geeft.


Dit masker is samengesteld uit 99% natuurlijke ingrediënten, maar niet alleen de samenstelling is natuurvriendelijk. Het Poolse bedrijf OnlyBio besteedt ook aandacht aan het minimaliseren van de milieueffecten van het productieproces, de maskerbuis is gemaakt van recycleerbaar bioplastic van duurzaam geteeld suikerriet.


Het bewijs dat u voor het beste in dit product heeft gekozen zijn de certificeringen ECOCERT,die een algemeen milieu-, grondstof- en mensvriendelijke benadering van het productieproces garandeert,  I'm Green,die de duurzaamheid van verpakkingen waarborgt,en Vegan Society voor producten die geen grondstoffen van dierlijke oorsprong bevatten.


Gebruik het masker op gewassen en nog nat haar en laat het een paar minuten intrekken. Spoel het daarna af met lauw water. Voordat u het masker gebruikt, raden wij aan de shampoo voor droog en broos haar uit dezelfde OnlyBio productlijn.

Product code
  • OBE081


Categorie
Top