facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

OnlyBio Hydraterende en voedende lichaamscrème Hydra Mocktail (200 ml) - met gember en lavendel

Merk: OnlyBio

8,20 €
7,41 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 5 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product OnlyBio Hydraterende en voedende lichaamscrème Hydra Mocktail (200 ml) - met gember en lavendel

Lichaamscrème van het Poolse merk OnlyBio Hydra Mocktail zorgt voor hydratatie en voeding van de huid van het hele lichaam. Zo kun je genieten van al je activiteiten zonder het gedoe van een droge, jeukende of geïrriteerde huid.


Deze lichaamscrème bevat een trio van ingrediënten om je goed te verzorgen. Levans zijn polysacchariden uit canolaolie die diep in de huid doordringen om te hydrateren en te voeden. Dankzij hun diepgaande verzorging hebben ze een langdurig effect en blijft de huid gezond en stevig. Zonnebloemolie verzacht de huid om de regeneratie van de huid te bevorderen. Ginger bevordert de activiteit van de huidcellen om de huidvernieuwing te helpen. Het gebruik ervan laat de huid aangenaam en fris aanvoelen.


De crème is samengesteld uit 99% natuurlijke ingrediënten, maar niet alleen de samenstelling is natuurvriendelijk. Het Poolse bedrijf OnlyBio besteedt ook aandacht aan het minimaliseren van de milieu-impact van het productieproces, de tube van het product is gemaakt van recycleerbaar bioplastic van duurzaam geteeld suikerriet.


Het bewijs dat u voor het beste in dit product heeft gekozen zijn de certificeringen ECOCERT,die een algemeen milieu-, grondstof- en mensvriendelijke benadering van het productieproces garandeert, I'm Green,die de duurzaamheid van de verpakking garandeert,en Vegan Society voor producten die geen grondstoffen van dierlijke oorsprong bevatten.


De crème kan regelmatig worden gebruikt, maar ook wanneer je een onaangename trekkerigheid of een droge huid ervaart. Dankzij de handige kleine verpakking past hij in uw reisbagage en werktas
Het merk OnlyBio wordt ondersteund door het Poolse bedrijf Laboratorium Naturella. Maximale professionaliteit en voortdurende bijscholing op zijn gebied zijn diepgeworteld in zijn DNA. In feite is het ook een biotechnologisch laboratorium dat zich bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling. Zij ontwikkelt en produceert zorgvuldig natuurlijke cosmetica voor lichaams- en haarverzorging voor kinderen en volwassenen. Zij garandeert een minimum van 99% zuiver natuurlijke ingrediënten in al haar producten. Deze worden ook grotendeels lokaal ingekocht. Ze beschikken over een EcoCert - Cosmos Natural, Vegan Society certificering en zijn trots op hun unieke technologie van bioraffinage van surfactine uit koolzaad.
Product code
  • OBE096


Categorie
Top