facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Perky Onix

Merk: Perky

32,10 €
16,00 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Tabel van afmetingen
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Gratis ruilen en retourneren
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Perky Onix

Een tijdloze klassieker in de vorm van een strak ontwerp in zwart, dat dankzij 100% recyclebaar materiaal wordt gecategoriseerd als duurzame en ethische mode, dit is nog een stuk uit de populaire ECO-collectie van espadrilles van het Braziliaanse merk Perky!De lichtheid van de schoen en het vermogen zich perfect aan uw voet aan te passen, maken van deze Zuid-Amerikaanse espadrilles Perky een tijdloos stuk dat gewoon niet in uw garderobe mag ontbreken. Een kleine waarschuwing, als je ze eenmaal aan hebt, wil je ze niet meer uit doen!

Materiaal.

Extra.Product code
  • ACECO06701
Perky logo

Over het merk Perky

Perky is een Braziliaans merk dat in 2011 werd opgericht. Sinds het begin van de productie is het belangrijkste product een Zuid-Amerikaanse espadrille, ALPARGATAS genaamd. Heb je nog nooit van deze term gehoord en wil je er meer over weten? Alpargatas worden vooral gekenmerkt door de manier waarop ze worden gemaakt. Een van de drie hoofdbestanddelen van elke schoen is een duurzame PVC-zool. Het andere onmisbare onderdeel van de schoen is de handgeweven stof die geleidelijk om de zool wordt gewikkeld tot de uiteindelijke vorm van de schoen is ontstaan. Nu hoeft alleen nog maar een zachte katoenen binnenzool te worden aangebracht, die volledig uitneembaar is en door de drager kan worden vervangen door een steunzool. Voeg aan deze innovatieve schoenconstructie originele fantasierijke ontwerpen toe en de Zuidamerikaanse espadrilles, alpargatas genaamd, zijn geboren.

Sindsdien heeft hij een overvloed aan sneakers en alpargatas gemaakt, allemaal genaaid volgens hetzelfde ontwerpprincipe dat de schoen zo ongelooflijk licht en comfortabel maakt. Last but not least is het heel belangrijk om te vermelden dat we de nadruk leggen op goede arbeidsomstandigheden voor alle werknemers, wat ook wordt weerspiegeld in het schoeisel van alle werknemers - ze dragen allemaal Perks :)

En nu is het tijd om de lichtheid en het comfort van Perky naar Europa te brengen.Categorie
Top