facebook
Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Perky Panama Rosa

Merk: Perky

36,09 €
14,40 €

Product niet in voorraad
TwitterFacebook

Beschrijving van het product Perky Panama Rosa

Bent u geïnteresseerd in duurzame mode? Dan zul je gecharmeerd zijn van deze espadrilles uit de milieuvriendelijke Perky-collectie. Ze worden gemaakt van natuurlijke en gerecycleerde materialen in Brazilië. Het ademende katoenen bovenwerk is versierd met jute details op de hiel. De zachte zool is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en de binnenzool is uitneembaar.Product code
  • AC15318
Perky logo

Over het merk Perky

Perky is een Braziliaans merk dat in 2011 werd opgericht. Sinds het begin van de productie is het belangrijkste product een Zuid-Amerikaanse espadrille, ALPARGATAS genaamd. Heb je nog nooit van deze term gehoord en wil je er meer over weten? Alpargatas worden vooral gekenmerkt door de manier waarop ze worden gemaakt. Een van de drie hoofdbestanddelen van elke schoen is een duurzame PVC-zool. Het andere onmisbare onderdeel van de schoen is de handgeweven stof die geleidelijk om de zool wordt gewikkeld tot de uiteindelijke vorm van de schoen is ontstaan. Nu hoeft alleen nog maar een zachte katoenen binnenzool te worden aangebracht, die volledig uitneembaar is en door de drager kan worden vervangen door een steunzool. Voeg aan deze innovatieve schoenconstructie originele fantasierijke ontwerpen toe en de Zuidamerikaanse espadrilles, alpargatas genaamd, zijn geboren.

Sindsdien heeft hij een overvloed aan sneakers en alpargatas gemaakt, allemaal genaaid volgens hetzelfde ontwerpprincipe dat de schoen zo ongelooflijk licht en comfortabel maakt. Last but not least is het heel belangrijk om te vermelden dat we de nadruk leggen op goede arbeidsomstandigheden voor alle werknemers, wat ook wordt weerspiegeld in het schoeisel van alle werknemers - ze dragen allemaal Perks :)

En nu is het tijd om de lichtheid en het comfort van Perky naar Europa te brengen.Categorie
Top