facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Huid- en lichaamsverzorgingsroller met microneedles

Merk: Kvitok

13,39 €
12,10 €

Product niet in voorraad

Beschrijving van het product Kvitok Huid- en lichaamsverzorgingsroller met microneedles

Care roller is een 100-voudig hulpmiddel voor professionele huidverzorging in het comfort van uw huis, zonder negatieve bijwerkingen, geschikt voor alle huidtypes, voor zowel mannen als vrouwen. De ergonomische handgreep zorgt voor een gemakkelijke, comfortabele en nauwkeurige toepassing. De behandeling is pijnloos.


Bevat 540 0,25 mm titanium micronaaldjes die doordringen tot in de bovenste huidlagen, waardoor cosmetische producten beter in de huidlagen kunnen doordringen.


Een goede ontsmetting is een eerste vereiste voor het gebruik van de roller, aangezien de roller, wanneer hij zachtjes over de huid wordt gerold, kleine onzichtbare gaatjes in de huid maakt, waarop de huid reageert door de natuurlijke vernieuwing en regeneratie te activeren.


Bij regelmatig gebruik kan het volgende worden bereikt:


Stimulering van de collageen- en elastineproductie

Stimulering van de haarwortels

Vermachting van rimpels, striae, Oudere littekens en oneffenheden

Poriën en pigmentvlekken verminderen

Huidteint egaliseren

Algemene revitalisering van de huid

Algemene verbetering van het esthetische uiterlijk van de huid

Versterking van de penetratie van cosmetische productenGebruik:


Was uw handen grondig voor elk gebruik. Reinig uw huid grondig, zodat er geen cosmetische producten of decoratieve resten op uw huid achterblijven. Reinig de roller door alcoholproduct op de kop van de roller te spuiten alvorens deze op de huid aan te brengen. Verdeel uw gezicht visueel in secties - linkerwangen, rechterwangen, voorhoofd, neus en kin, hals en decolleté indien van toepassing. Begin op een deel van het gezicht. Rol de roller met zachte druk 4-5 keer van links naar rechts over de droge en grondig gereinigde huid. Verander dan de richting van de rol op en neer, opnieuw 4-5 keer. Onmiddellijk na gebruik, tonifiërend water en serum op de behandelde zone aanbrengen. Deze behandeling kan ook worden toegepast vóór het aanbrengen van het gezichtsmasker. Behandel het gezicht daarna met tonifiërend water en een huidserum. Ga op dezelfde manier verder op andere delen van het gezicht. Breng tenslotte de gezichtscrème aan op het hele gezicht. Breng geen decoratieve cosmetica aan op de behandelde huid en stel de huid niet bloot aan direct zonlicht. Daarom is het ideale tijdstip voor het aanbrengen 's avonds voor het slapen gaan.

Zachte druk is voldoende voor het aanbrengen.


Gebruik 2-5 keer per week. Wij raden aan te beginnen met 1-2 keer per week en de frequentie geleidelijk op te voeren. Bij regelmatig gebruik vervangt u hem na 3 maanden door een nieuwe.


De roller kan ook op andere delen van het lichaam worden gebruikt om littekens, striae, pigmentvlekken, enz. te verwijderen. Het wordt vooral aanbevolen voor het aanbrengen van haarserums om de haargroei te verbeteren. Het gebruik is identiek.


Na elk gebruik de roller onder stromend water afspoelen en desinfecteren door het alcoholproduct op de kop van de roller te spuiten en de roller in de verpakking buiten het bereik van kinderen te bewaren.


Wanneer de roller niet gebruiken:


Niet gebruiken op geïrriteerde huid, open wonden, moedervlekken, wratten, colloïdale en verse littekens, als u lijdt aan rosacea of acute acne en ontstekingen, als u allergisch bent voor metalen of als u jonger bent dan 18 jaar.


Niet gebruiken in de onmiddellijke omgeving van de ogen.


Niet gebruiken voor of na het aanbrengen van scrubs of producten met irriterende bestanddelen (zepen, tenside producten).


Om veiligheids- en hygiënische redenen mag de cosmetische roller slechts door één persoon worden gebruikt, deel hem niet met anderen.
Product code
  • NAV2398


Categorie
Top